Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Ένσταση Δήμου Βόλου κατά απαιτήσεων εταιρίας για το wi fi Αρτέμιδας
Ένσταση Δήμου Βόλου κατά απαιτήσεων εταιρίας για το wi fi Αρτέμιδας

Ένσταση Δήμου Βόλου κατά απαιτήσεων εταιρίας για το wi fi Αρτέμιδας

Ένσταση αποφάσισε ομόφωνα να καταθέσει η , στη σημερινή της , κατά της εταιρίας που εγκατέστησε το wi-fi στον πρώην Δήμο Αρτέμιδαw, ζητώντας από τον Δήμο να πληρώσει ποσό 18.449,50 €.

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «GENNET» κατέθεσε αγωγή κατά του Δήμου , ως καθολικού διαδόχου του πρώην Δήμου Αρτέμιδας, αιτούμενη την καταβολή του συνολικού ποσού των 18.449,50 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%), αποτελούντος συμφωνηθείσα αμοιβή παροχής υπηρεσιών και αξίας πωληθέντων υλικών και εξοπλισμού για την εκτέλεση έργου/προμήθειας υλικών και υπηρεσιών απεγκατάστασης, εγκατάστασης, παραμετροποίησης εξοπλισμού στο ευρυζωνικό δίκτυο του Δήμου Αρτέμιδας (στη θέση ), δυνάμει της υπ' αριθμ. πρωτ. 5327/27-08-2010 καταρτισθείσας μεταξύ αυτής (GENNET Α.Ε.) και του Δήμου Αρτέμιδας σύμβασης απευθείας ανάθεσης για την παροχή υλικών και εργασιών στο ασύρματο δίκτυο του Δήμου, η οποία (αγωγή) συζητήθηκε κατά την δικάσιμο της 06ης-11-2015.

Το απέρριψε την αγωγή, κάνοντάς την δεκτή ως προς την επικουρική της βάση (αδικαιολόγητος πλουτισμός), με την οποία υποχρεώνεται ο Δήμος (ως καθολικός διάδοχος του πρώην δήμου Αρτέμιδας) να καταβάλει στην προαναφερόμενη –ενάγουσα το αιτούμενο συνολικό ποσό των 18.449,50 €, νομιμότοκα (ήτοι 6% ετησίως) από την επίδοση της αγωγής και μέχρι την εξόφληση.

Η αποφάσισε να κατατεθεί κατά της ς, επειδή ο Δήμος οφείλει να προβαίνει στις νόμιμες ενέργειες για την διαφύλαξη των συμφερόντων του και την αποφυγή πρόκλησης οικονομικής του ζημίας και σε σχετικές υποθέσεις ο Δήμος Βόλου εξαντλεί τα ένδικα μέσα.

Επίσης στην , εγκρίθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού πρόχειρου μειοδοτικού για το σύνολο της προμήθειας τροφών για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων του Δημοτικού Καταφυγίου για ένα έτος, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 21.955,44 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. 24%), σε εταιρία από τη Θεσσαλονίκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση