Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Ένσταση Δήμου Βόλου κατά απαιτήσεων εταιρίας για το wi fi Αρτέμιδας
Ένσταση Δήμου Βόλου κατά απαιτήσεων εταιρίας για το wi fi Αρτέμιδας

Ένσταση Δήμου Βόλου κατά απαιτήσεων εταιρίας για το wi fi Αρτέμιδας

Ένσταση αποφάσισε ομόφωνα να καταθέσει η Οικονομική Επιτροπή, στη σημερινή της συνεδρίαση, κατά της εταιρίας που εγκατέστησε το wi-fi στον πρώην Δήμο Αρτέμιδαw, ζητώντας από τον Δήμο να πληρώσει ποσό 18.449,50 €.

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «GENNET» κατέθεσε κατά του Δήμου Βόλου, ως καθολικού διαδόχου του πρώην Δήμου Αρτέμιδας, αιτούμενη την καταβολή του συνολικού ποσού των 18.449,50 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%), αποτελούντος συμφωνηθείσα αμοιβή παροχής υπηρεσιών και αξίας πωληθέντων υλικών και εξοπλισμού για την εκτέλεση έργου/προμήθειας υλικών και υπηρεσιών απεγκατάστασης, εγκατάστασης, παραμετροποίησης εξοπλισμού στο ευρυζωνικό δίκτυο του Δήμου Αρτέμιδας (στη θέση Προφήτη Ηλία), δυνάμει της υπ’ αριθμ. πρωτ. 5327/27-08-2010 καταρτισθείσας μεταξύ αυτής (GENNET .Ε.) και του Δήμου Αρτέμιδας σύμβασης απευθείας ανάθεσης για την παροχή υλικών και εργασιών στο ασύρματο δίκτυο του Δήμου, η οποία (αγωγή) συζητήθηκε κατά την δικάσιμο της 06ης-11-2015.

Το Ειρηνοδικείο απέρριψε την αγωγή, κάνοντάς την δεκτή ως προς την επικουρική της βάση (αδικαιολόγητος πλουτισμός), με την οποία υποχρεώνεται ο Δήμος Βόλου (ως καθολικός διάδοχος του πρώην δήμου Αρτέμιδας) να καταβάλει στην προαναφερόμενη –ενάγουσα το αιτούμενο συνολικό ποσό των 18.449,50 €, νομιμότοκα (ήτοι 6% ετησίως) από την επίδοση της αγωγής και μέχρι την εξόφληση.

Η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε να κατατεθεί ένσταση κατά της απόφασης, επειδή ο Δήμος οφείλει να προβαίνει στις νόμιμες ενέργειες για την διαφύλαξη των συμφερόντων του και την αποφυγή πρόκλησης οικονομικής του ζημίας και σε σχετικές υποθέσεις ο εξαντλεί τα ένδικα μέσα.

Επίσης στην συνεδρίαση , εγκρίθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού πρόχειρου μειοδοτικού για το σύνολο της προμήθειας τροφών για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων του Δημοτικού Καταφυγίου για ένα έτος, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 21.955,44 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. 24%), σε εταιρία από τη Θεσσαλονίκη.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον ΟΛΒ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς #ΜαργαρίτηςΣχοινάς… - https://t.co/nQrNwaVaQW -

  • Ασφαλτοστρώσεις σε #Αργαλαστή και Άφησσο #Αργαλαστή #Άφησσος - https://t.co/LsNB98NAo8 -

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση