Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Έκλεψαν στροφεία καλωδίων από φωτοβολταϊκό πάρκο
Έκλεψαν στροφεία καλωδίων από φωτοβολταϊκό πάρκο

Έκλεψαν στροφεία καλωδίων από φωτοβολταϊκό πάρκο

Κτά τις πογευματινές ώρες της 12/11/, συνελήφθησαν στον Βόλο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./Υ.Α. Βόλου, δύο Βολιώτες 27 και 37 ετών, διότι ύστερα από έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι,  τις μεσημβρινές ώρες της ιδίας ημέρας, εισήλθαν στο εσωτερικό εγκατάστασης Φωτοβολταϊκού πάρκου, ιδιοκτησίας  47χρονου, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και αφαίρεσαν δύο στροφεία ηλεκτρικών καλωδίων, συνολικής αξίας (1.500) περίπου.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Προανάκριση ενεργείται από την .

Τροχαίο υλικών ζημιών λόγω μέθης 

Επίσης τις απογευματινές ώρες   στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τ.Τ. Βόλου, συνελήφθη 54χρονος, καθώς ως Ι.Χ.Ε. οχήματος, κατελήφθη να έχει εμπλακεί σε τροχαίο υλικών ζημιών μολονότι δεν ήταν σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας κατανάλωσης οινοπνεύματος.

Σε διενεργούμενο έλεγχο μέθης με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης, διαπιστώθηκε να ευρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,99 mg/lt κατά την 1η μέτρηση & ομοίως 0,99 mg/lt κατά την 2η μέτρηση.

Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Τ. Βόλου.

Μεθυσμένος παρέσυρε 13χρονη 

Τέλος τις βραδινές ώρες της 12/11/, στο Βόλο, έλαβε χώρα τροχαίο με τραυματισμό. Ειδικότερα, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε  33χρονος, παρέσυρε ανήλικη πεζή 13 ετών, η οποία επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την ίδια οδό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Η 13χρονη διακομίστηκε με Σταθμό Ε.Κ.Α.Β. στο Γ.Ν. Βόλου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σε διενεργούμενο έλεγχο μέθης στον οδηγό του οχήματος, με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης, διαπιστώθηκε να ευρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 1,44 mg/lt κατά την 1η μέτρηση & 1,47 mg/lt κατά την 2η μέτρηση.

Ο  οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον Εισαγγελέα Πρωτ/κών Βόλου.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση