Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Έκδοση βιβλίου για το λιμάνι του Βόλου
Έκδοση βιβλίου για το λιμάνι του Βόλου

Έκδοση βιβλίου για το λιμάνι του Βόλου

 

Σύμβαση με την «ΠΗΛΙΟ ΟΡΟΣ» για την εκπόνηση μελέτης με θέμα το λιμάνι του Βόλου, υπέγραψε ο διευθύνων σύμβουλος της Α.Ε. Σωκράτης Αναγνώστου παρουσία και της συνεργάτιδας της «ΠΗΛΙΟ ΟΡΟΣ» Μαρίας Σπανού.

Επισημαίνεται ότι το 2009 υπήρξαν πρωτοβουλίες από την τότε διοίκηση του Οργανισμού για την έκδοση βιβλίου για το λιμάνι,που ωστόσο δεν καρποφόρησαν.

Η τωρινή διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, προχώρησε σε και εν τέλει επικοινωνία με την  Μαρία Σπανού, συνεργάτιδα της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας – συμβούλων «ΠΗΛΙΟΝ ΟΡΟΣ» και μετά από σχετική πρόταση που κατατέθηκε αποφασίστηκε η διεκ των εργασιών (συλλογή υλικού, , τεκμηρίωση, συγγραφή κειμένων, γραφιστική επεξ κειμένων και φωτογραφιών, σελιδοποίηση, διόρθωση τυπογραφικών δοκιμίων και υλικό έτοιμο προς εκτύπωση) για την έκδοση βιβλίου – λευκώματος.

Η διάρκεια σύμβασης είναι 13 μήνες.

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Σωκρ. Αναγνώστου:  «Η Α..Ε.., είναι διαχειριστής ενός από τα πλέον ιστορικά και σημαντικά ελληνικά λιμάνια της χώρας που διαδρασε σπουδαίο ρόλο στην ανάπτυξη της πόλης,  συμβάλλοντας στην οικονομία αλλά και στην εν γένει «άνθιση» της περιοχής.

Υπάρχει πλούσιο αρχείο και υλικό, για την έκδοση ενός βιβλίου – λευκώματος για το λιμάνι του Βόλου, από τις απαρχές της λειτουργίας του έως και τις μέρες μας, που θα αποτελέσει σημαντική παρακαταθήκη και ένα πολύτιμο ιστορικό «εργαλείο»».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση