Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει η ΠΕΜΣ για τους πληγέντες της Εύβοιας
Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει η ΠΕΜΣ για τους πληγέντες της Εύβοιας

Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει η ΠΕΜΣ για τους πληγέντες της Εύβοιας

Με εντολή της αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη, η Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, στο πλαίσιο συμπαράστασης και αλληλεγγύης των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Εύβοιας, συγκεντρώνει καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή 13-08-2021 και ώρες 09:00 έως 13:00, είδη πρώτης ανάγκης όπως, , κλινοσκεπάσματα και είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, σαπούνια, αφρόλουτρα).

Η των ανωτέρω ειδών πραγματοποιείται στο ισόγειο-θυρωρείο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων (Ιωλκού και Αναλήψεως).

Την Παρασκευή 13-8-2021,  μόλις ολοκληρωθεί η των ανωτέρω ειδών από την Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, η Θεσσαλίας σε συνεργασία και με τις άλλες τρεις (3) Περιφερειακές Ενότητες , θα προβεί στη διανομή τους, σε όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές 

Από την Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώνεται ότι με την ΠΝΠ/ΦΕΚ 3661/Β/08-09-2021 παρατείνεται η ισχύς της ΠΝΠ /ΦΕΚ 138//05. 08. 2021 με θέμα «Έκτακτα για την αντιμετώπιση του κινδύνου πυρκαγιών» μέχρι την Παρασκευή 13 Αυγούστου και ώρα 06:00.

Υπενθυμίζεται ότι ισχύει :1. καθολική απαγόρευση κάθε μετακίνησης, διέλευσης ή παραμονής σε () περιοχές NATURA, (Β) , (γ) εθνικούς δρυμούς, (δ) αισθητικά και (ε) άλση εντός οικιστικών ιστών με το πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης να ανέρχεται σε 1.000 ευρώ και 2. καθολική απαγόρευση κάθε υπαίθριας δραστηριότητας που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά όπως καύση καλαμιών, απορριμμάτων, κάπνισμα μελισσιών, οξυγονοκόλληση κλπ. με το πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης να ανέρχεται σε 10.000 ευρώ.

Η Κολυνδρίνη Δωροθέα με νέα επιστολή της προς τους Δήμους της ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων τους καλεί να ενημερώσουν άμεσα τους πολίτες, καθώς και τους κτηνοτροφικούς, αγροτικούς και μελισσοκομικούς συλλόγους για την ανάγκη της απαρέγκλιτης τήρησης των μέτρων και τις συνέπειες που προβλέπονται από την ΠΝΠ/ΦΕΚ 3661/Β/08-09-2021.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονης ασθενούς από την Σκιάθο #διακομιδή - https://t.co/zmPSyj7m3o -

  • Νεκρή θαλάσσια χελώνα στη Νέα Αγχίαλο #θαλάσσιαχελώνα - https://t.co/h0H6A8E8Kd -

  • #τσιμεντόλιθο στο κεφάλι 77χρονης πέταξε 78χρονος #τσιμεντόλιθο - https://t.co/YYwqPuxz6E -

"Αλιεύοντας" την είδηση