Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Δωρεά ενός SUV στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού από την ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε.
Δωρεά ενός SUV στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού από την ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε.

Δωρεά ενός SUV στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού από την ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε.

Ενισχύετι ο στόλος των οχημάτων του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού με την της εταιρίας ΙΝΤΕΡΚΑΤ Αφοι Παπαϊωάννου Α.Ε. ενός SUV για τις ημερήσιες ανάγκες της αστυνομίας. Σήμερα το πρωί  πραγματοποιήθηκε τελετή αγιασμού και βράβευσης του δωρητή στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Βασ. Καραΐσκος, ανέφερε ότι είναι η τρίτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει για τις ανάγκες της Αστυνομίας κι όπως είπε “είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί σήμερα οι ΑΦΟΙ Παπαϊωάννου μας προσφέρουν ένα για το Αλμυρού που καλείται να καλύψει μεγάλη εδαφική έκταση κι επίσης υπάρχει το αεροδρόμιο, οι φυλακές και και θα μας βοηθήσει να πηγαίνουμε και να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη”.

Από την πλευρά του ο μέτοχος κι ιδιοκτήτης της τεχνικής εταιρείας Πανουργιάς Παπαϊωάννου τόνισε ότι “βοηθάμε γιατί προσφέρουν στο και στην ασφάλεια των πολιτών και τα οικονομικά που τους παρέχει το δεν είναι αυτά που θα έπρεπε. Προσπαθούμε να προσφέρουμε στο των αστυνομικών που νυχθημερόν αγωνίζονται για την ασφάλεια των πολιτών”. Σε αν θα συνεχίσουν οι δωρεές από την εταιρεία, ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε “Μακάρι να μας έχει ο καλά και να συνεχίζουμε να προσφέρουμε”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση