Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Δύο ακόμα συναυλίες στην τελευταία περιοδεία των Active Member
Δύο ακόμα συναυλίες στην τελευταία περιοδεία των Active Member

Δύο ακόμα συναυλίες στην τελευταία περιοδεία των Active Member

Οι προπάτορες της ελληνικής hip hop και low bap σκηνής, Active Member, ανακοίνωσαν φέτος το τέλος του γκρουπ, το οποίο επισφραγίζουν με μια τελευταία αποχαιρετιστήρια σειρά συναυλιών σε όλη την και με επόμενες στάσεις τους το Σάββατο 11 Ιουλίου στο Πέτρας στην Πετρούπολη και την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

Ξεκινώντας το 1992 και για 23 χρόνια οι Active Member δίνουν ένα δυναμικό παρόν και μια δημιουργική επιρροή στην ελληνική hip hop/low bap σκηνή, ενώ είναι και οι πρωτοπόροι του είδους έχοντας κυκλοφορήσει τον πρώτο ελληνικό hip hop δίσκο με τίτλο “Διαμαρτυρία” το 1993. Δημιουργοί του γκρουπ καθώς και της έννοιας του low bap στα ελληνικά μουσικά δεδομένα ήταν ο B.D.Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) και ο DJ MCD (Δημήτρης Κρητικός). Ο πρώτος είναι και το μοναδικό εναπομείναν μέλος του σχήματος μαζί με την Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου), την επίσης πρώτη που εισήλθε στην ελληνική hip hop σκηνή.

Γνωστοί για το πολιτικό περιεχόμενο των στίχων τους, την ευθύτητα της έκφρασής τους, την αδιάκοπη δουλειά και παραγωγικότητά τους, την πλούσια έμπνευση και την στενή επαφή με το κοινό τους, οι Active Member άφησαν την δική τους κληρονομιά στην ελληνική μουσική σκηνή και την σκέψη των ανθρώπων που τους αγάπησαν και τους ακολούθησαν όλα αυτά τα χρόνια.

Η απόφασή τους να κλείσουν οριστικά την αυλαία του συγκροτήματος είναι, όπως οι ίδιοι δήλωσαν “το τέλος μιας εποχής και η αρχή μιας νέας”, στην οποία θα ασχοληθούν με τα προσωπικά τους project. Αναμένεται και ένας τελευταίος δίσκος ως κύκνειο άσμα, ενώ η αποχαιρετηστήρια περιοδεία τους θα ολοκληρωθεί με μια τελική συναυλία στην Αθήνα στις 7 Νοεμβρίου.

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 

  • Σάββατο 11 Ιουλίου στο Πέτρας στην Πετρούπολη
  • Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (για τις δύο )

Προπώληση: 10

Ταμείο: 12

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ (για τις δύο )

ΑθήναTicket House, 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608366

Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση