Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται σήμερα ο Ρουπακιάς
Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται σήμερα ο Ρουπακιάς

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται σήμερα ο Ρουπακιάς

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

Απολογείτι σήμερ ο καθ' ομολογία δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, στέλεχος της Χρυσής Αυγής ιώργος Ρουπακιάς που σκότωσε με μαχαίρι τον άτυχο μουσικό δρομολογώντας με το έγκλημα του την ποινική μελών και στελεχών της ΧΑ ως εγκληματικής οργάνωσης.

Ο ιώργος Ρουπακιάς έχει από καιρό αποφυλακιστεί λόγω λήξεως του 18μηνου προσωρινής κράτησης και βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους. Η απολογία του αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και θεωρείται από τις κορυφαίες στιγμές της πολύκροτης ς η οποία έχει περάσει από καιρό στο στάδιο των απολογιών.

Το δικαστήριο αναμένεται να εκδικάσει την υπόθεση ως το τέλος Ιουλίου και η ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει και πάλι από Σεπτέμβριο.

Η έχει ήδη συμπληρώσει τρία και πλέον χρόνια ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2013 οπότε και κινήθηκαν οι ποινικές κατά στελεχών και μελών της ΧΑ μεταξύ των οποίων και όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας, έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια.

Παρά τις προσπάθειες του δικαστηρίου η δίκη κινήθηκε σε αργούς ρυθμούς λόγω ψεως μόνιμης αίθουσας αλλά και άλλων παθογενειών που σχετίζονται με την αργή απονομή της ς.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση