Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Διέκοψε τη συνεργασία με τη Skoda η Βιαμάρ
Διέκοψε τη συνεργασία με τη Skoda η Βιαμάρ

Διέκοψε τη συνεργασία με τη Skoda η Βιαμάρ

Σε «διαζύγιο» οδηγήθηκαν η Auto και η Βιαμάρ Α.Ε., αποκλειστική αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της πρώτης στην , μετά 35 χρόνια συνεργασίας.

Στις 29 Μαΐου 2015, η Auto κατήγγειλε τη σύμβαση που είχε με τη Βιαμάρ, γνωστοποιώντας της ταυτόχρονα ότι η μεταξύ τους σχέση θα λήξει την 30ή Μαΐου 2017. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη διακοπή της συνεργασίας δεν ανακοίνωσε η Skoda, αλλά η Βιαμάρ, με την , μάλιστα, να αναρτάται και στην ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας Skoda , καθώς ο γνωστός σύλλογος της Θράκης ανήκει στη Βιαμάρ (συμφερόντων Χρήστου Πανόπουλου).

Εκδηλη είναι η πικρία της ελληνικής εταιρείας, καθώς, όπως επισημαίνει στην , κατείχε όλα αυτά τα χρόνια ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ς που κατέχει η Skoda στις χώρες της Δυτικής ς, και παράλληλα το τετραπλάσιο από τις χώρες της Μεσογείου.
Το ζήτημα βεβαίως είναι η , τόσο για τη Βιαμάρ, η οποία χάνει το βασικό της αντικείμενο, όσο και για την αντιπροσώπευση της Skoda στην . Το επόμενο διάστημα θα διαφανούν οι προθέσεις της Skoda, εάν δηλαδή θα προβεί στην ίδρυση θυγατρικής εταιρείας ή θα επιλέξει τη συνεργασία με ελληνική εταιρεία. Την αντιπροσώπευση της Skoda πάντως εμφανίζονται διατεθειμένοι να διεκδικήσουν πολλές εισαγωγικές εταιρείες του κλάδου.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση