Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Διέκοψε τη συνεργασία με τη Skoda η Βιαμάρ
Διέκοψε τη συνεργασία με τη Skoda η Βιαμάρ

Διέκοψε τη συνεργασία με τη Skoda η Βιαμάρ

Σε «διαζύγιο» οδηγήθηκαν η Auto και η Βιαμάρ Α.Ε., αποκλειστική αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της πρώτης στην Ελλάδα, μετά 35 χρόνια συνεργασίας.

Στις 29 Μαΐου 2015, η Auto κατήγγειλε τη σύμβαση που είχε με τη Βιαμάρ, γνωστοποιώντας της ταυτόχρονα ότι η μεταξύ τους σχέση θα λήξει την 30ή Μαΐου 2017. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη διακοπή της συνεργασίας δεν ανακοίνωσε η Skoda, αλλά η Βιαμάρ, με την ανακοίνωση, μάλιστα, να αναρτάται και στην ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας Ξάνθη, καθώς ο γνωστός σύλλογος της Θράκης ανήκει στη Βιαμάρ (συμφερόντων Χρήστου Πανόπουλου).

Εκδηλη είναι η πικρία της ελληνικής εταιρείας, καθώς, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση, κατείχε όλα αυτά τα χρόνια ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αγοράς που κατέχει η στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, και παράλληλα το τετραπλάσιο από τις χώρες της Μεσογείου.
Το ζήτημα βεβαίως είναι η επόμενη ημέρα, τόσο για τη Βιαμάρ, η οποία χάνει το βασικό της αντικείμενο, όσο και για την αντιπροσώπευση της στην Ελλάδα. Το επόμενο διάστημα θα διαφανούν οι προθέσεις της Skoda, εάν δηλαδή θα προβεί στην ίδρυση θυγατρικής εταιρείας ή θα επιλέξει τη συνεργασία με ελληνική εταιρεία. Την αντιπροσώπευση της πάντως εμφανίζονται διατεθειμένοι να διεκδικήσουν πολλές εισαγωγικές εταιρείες του κλάδου.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση