Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Διέκοψε τη συνεργασία με τη Skoda η Βιαμάρ
Διέκοψε τη συνεργασία με τη Skoda η Βιαμάρ

Διέκοψε τη συνεργασία με τη Skoda η Βιαμάρ

Σε «διαζύγιο» οδηγήθηκαν η Skoda Auto και η Βιαμάρ Α.Ε., αποκλειστική αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της πρώτης στην Ελλάδα, μετά 35 χρόνια συνεργασίας.

Στις 29 Μαΐου 2015, η Skoda Auto κατήγγειλε τη που είχε με τη Βιαμάρ, γνωστοποιώντας της ταυτόχρονα ότι η μεταξύ τους σχέση θα λήξει την 30ή Μαΐου 2017. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη της συνεργασίας δεν ανακοίνωσε η Skoda, αλλά η Βιαμάρ, με την ανακοίνωση, μάλιστα, να αναρτάται και στην της ποδοσφαιρικής ομάδας Skoda Ξάνθη, καθώς ο γνωστός σύλλογος της Θράκης ανήκει στη Βιαμάρ (συμφερόντων Χρήστου Πανόπουλου).

Εκδηλη είναι η πικρία της ελληνικής εταιρείας, καθώς, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση, κατείχε όλα αυτά τα χρόνια ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αγοράς που κατέχει η Skoda στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, και παράλληλα το τετραπλάσιο από τις χώρες της Μεσογείου.
Το ζήτημα βεβαίως είναι η , τόσο για τη Βιαμάρ, η οποία χάνει το βασικό της αντικείμενο, όσο και για την αντιπροσώπευση της Skoda στην Ελλάδα. Το επόμενο διάστημα θα διαφανούν οι προθέσεις της Skoda, εάν δηλαδή θα προβεί στην ίδρυση θυγατρικής εταιρείας ή θα επιλέξει τη με ελληνική εταιρεία. Την αντιπροσώπευση της Skoda πάντως εμφανίζονται διατεθειμένοι να διεκδικήσουν πολλές εισαγωγικές εταιρείες του κλάδου.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία που έριξε αυλαία στο θέατρο 37 ημερών #ΓλυκάΝερά - https://t.co/WIkUfRaZ8h -

  • Στο Βόλο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ #Αρχηγός ΓΕΕΘΑ - https://t.co/vHkjLxwJbJ -

  • Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες - https://t.co/a7Ygbn7bsY -

"Αλιεύοντας" την είδηση