Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Διάθεση δωρεάν εισιτηρίων στους οικονομικά αδύναμους από την Hellenic Seaways Α.Ν.Ε.
Διάθεση δωρεάν εισιτηρίων στους οικονομικά αδύναμους  από την  Hellenic Seaways Α.Ν.Ε.

Διάθεση δωρεάν εισιτηρίων στους οικονομικά αδύναμους από την Hellenic Seaways Α.Ν.Ε.

ι έβδομη συνεχή χρονιά, η ετιρεία Α.Ν.Ε., ανταποκρίθηκε στο αίτημα του πολιτιστικού συλλόγου ‘Η ', για τη διάθεση εισιτηρίων στους οικονομικά αδύναμους.Πρόκειται για μια πρωτοβουλία στο πλαίσιο της πολύχρονης δράσης του συλλόγου για την υποστήριξη των άπορων συμπολιτών μας, με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Έχοντας υπόψη την πολύχρονη εταιρική κοινωνική  δράση της Α.Ν.Ε.,   ο Σύλλογός, όπως κάθε χρόνο, τον περασμένο Δεκέμβριο, απέστειλε  αίτημα στην εταιρεία, για την ανανέωση της διάθεσης εισιτηρίων για τη των επιβατών, που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, και θα  χρειαστεί να μετακινηθούν για λόγους υγείας.

Η Hellenic Seaways A.N.E., ενέκρινε εκ νέου  το αίτημα, συμβάλλοντας, σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια του συλλόγου για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων. Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότερα από 300 άτομα, έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τα δωρεάν εισιτήρια.

Λαμβάνοντας υπόψη την παρατεταμένη οικονομική δυσπραγία, ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει την εταιρεία Hellenic Seaways A.N.E., για την αδιάλειπτη από το 2013, εξαιρετικά χρήσιμη και παραδειγματική ενέργειά της, που δεν μπορεί παρά να  είναι δείκτης ευαισθησίας και πολιτισμού.

ια την υποστήριξη του προγράμματος καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου, ο σύλλογος συνεργάζεται με την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Υγείας Σκιάθου  Άρια Σεβλιανού, την  Σταματίνα Χονδρονικολή  και με το πρακτορείο ‘Skiathos' της οικογένειας Νικολάου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση