Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Διαψεύδει το ΓΕΣ “θερμό επεισόδιο” με μετανάστες στο Φαρμακονήσι
Διαψεύδει το ΓΕΣ “θερμό επεισόδιο” με μετανάστες στο Φαρμακονήσι

Διαψεύδει το ΓΕΣ “θερμό επεισόδιο” με μετανάστες στο Φαρμακονήσι

Περιοδεί στο Φρμακονήσι, την και την Ικαρία πραγματοποίησε χθες ο αρχηγός Βασίλειος Τελλίδης συνοδευόμενος από κλιμάκιο Αξιωματικών από το και την ΑΝ.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Στρατού, διαψεύδει πρόσφατα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου αναφορικά με “Θερμό επεισόδιο” μεταξύ μεταναστών και του προσωπικού του Φυλακίου στο , τονίζοντας ότι είναι παντελώς αναληθή.

Κατά την επίσκεψή του στο  , ο κ. Τελλίδης συζήτησε με το προσωπικό και εξετάσθηκαν επί τόπου μέτρα για την περαιτέρω βελτίωση της ασφάλειας της μικρονήσου καθώς και των συνθηκών διαβίωσης. Στην , όπου πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή του Σχηματισμού και εξετάσθηκε η τρέχουσα κατάσταση της Περιοχής Ευθύνης του, και δόθηκαν οδηγίες  για θέματα χειρισμού του μόνιμου και στρατεύσιμου προσωπικού, με ενεργοποίηση στο έπακρο των ομάδων ψυχοκοινωνικής μέριμνας, των στρατιωτικών ιερέων και των Ανθυπασπιστών Διοικήσεως. Τέλος στην Ικαρία, ο αρχηγός ΓΕΣ ενημερώθηκε από τον επικεφαλής του κλιμακίου του Μηχανικού για την πρόοδο των εργασιών του έργου βελτίωσης του δρομολογίου Καρκινάγρι-Μαγγανίτη.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση