Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Διανομή προϊόντων μέσω της οργάνωσης «Άνωση»
Διανομή προϊόντων μέσω της οργάνωσης «Άνωση»

Διανομή προϊόντων μέσω της οργάνωσης «Άνωση»

  προϊόντων μέσω της οργάνωσης «Άνωση», στο parking απέναντι από το θα γίνει τo Σάββατο 12 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης στις 8:30 το πρωί.

Ο τρόπος διανομής όπως έγινε γνωστό, θα γίνει με αλφαβητική σειρά όπως ακολουθεί: Α, Β –> 08:30 – 09:30, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι –> 09:30 – 10:30, Κ, Λ –> 10:30 – 11:30, Μ, , Ξ, Ο, Π –> 11:30 – 13:00, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω –> 13:00 – 14:00.

Η προσέλευση θα γίνεται από την πάνω είσοδο του parking, ενώ καλούνται όσοι έδωσαν , να προσέλθουν στα ταμεία των παραγωγών με το ακριβές αντίτιμο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Οι ποσότητες προϊόντων που θα μείνουν αδιάθετες, θα διατεθούν σε όσους δεν έχουν κάνει παραγγελία από τις 11:30. Διευκρινίζουν ότι σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής της παραγγελίας, πέραν της μισής ώρας από το προγραμματισμένο χρονικό διάστημα, η παραγγελία θα διατίθεται σε άλλους ενδιαφερόμενους.

 

Στο χώρο διανομής εκτός παραγγελίας θα υπάρχουν φυσικά καθαριστικά από τη ΒΙΟ.ΜΕ, καθώς και τα παρακάτω :

– Κεφαλοτύρι παραδοσιακό στην τιμή των 10 ευρώ/κιλό, Μανούρι στην τιμή των 6 ευρώ/κιλό, Ανθότυρο στην τιμή των 3 ευρώ/κιλό σε πλαστικές αεροστεγείς συσκευασίες vacuum ποσότητας περίπου μισού κιλού και Γιαούρτι Πρόβιο παραδοσιακό στην τιμή των 1,50 ευρώ/500 γρ. από τον Παραπόταμο (τυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου).

– Μήλα Delicia με τιμή 0,60 ευρώ/κιλό από τις Μηλιές Πηλίου.

– Ελιές Μαύρες και Πράσινες τύπου Αμφίσσης στην τιμή των 6 ευρώ/2κιλο (3 ευρώ/κιλό) σε πλαστικά δοχεία με άλμη από τη Στυλίδα.

– Καρύδια άσπαστα σε διχτάκι 2 κιλών και τιμή 6 ευρώ/2κιλο (3 ευρώ/κιλό), φετινής σοδειάς από το Δασόλοφο Φαρσάλων.

– Πιπεριές Φλωρίνης ψητές με τιμή 3,7 ευρώ/720γραμμ., Σάλτσα Τομάτα με τιμή 2,2 ευρώ/720 γραμμ., Κομπόστα Ροδάκινο με τιμή 2,2 ευρώ/720 γραμμ., Μαρμελάδα Ροδάκινο με τιμή 2,7 ευρώ/420 γραμμ., σε γυάλινα βαζάκια από παραγωγό στο Σταυροδρόμι . Πέλλας.

– Λιαστή Τομάτα φυσικής αποξήρανσης σε βαζάκι (κ.β. 400 γραμ.) με τιμή 3 ευρώ/βαζάκι από το Ανοχώρι Φαρσάλων.

Καλούνται οι πολίτες της Μαγνησίας να ενισχύσουν παράλληλα τις παρακάτω δράσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της διανομής:

Συλλογή πλαστικών καπακιών και κουτιών αλουμινίου, συλλογή χρησιμοποιημένου τηγανέλαιου, συλλογή φαρμάκων που δεν έχουν λήξει για το Κοινωνικό Φαρμακείο και συλλογή τροφίμων τα οποία θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβόλια mRNA: Επηρεάζουν τη γονιμότητα; #ΕμβόλιαMRNA - https://t.co/y2tpaHGGDm -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Τσέχος επιτελικός μέσος Φίλιπ Χάσεκ #ΦίλιπΧάσεκ - https://t.co/nFgNXVwQHm -

  • Εμβόλια mRNA: Επηρεάζουν τη γονιμότητα - https://t.co/CXAaTFPX7q -

"Αλιεύοντας" την είδηση