Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Αρχοντικό Ζαφειρίου
Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Αρχοντικό Ζαφειρίου

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Αρχοντικό Ζαφειρίου

 

      Οι γιορτινές ημέρες έρχοντι , η Χριστουγεννιάτικη τμόσφαιρα γίνεται όλο και περισσότερο αισθητή στην πόλη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέρες ς , αισιοδοξίας και προπαντός χαρούμενες.  Το Κέντρο Πολιτισμού  «Ιωλκός» δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει σε αυτή την γιορτινή ατμόσφαιρα. Έτσι λοιπόν, για ακόμη μια χρονιά  διοργανώνει στο Αρχοντικό Ζαφειρίου, στις  9 Δεκεμβρίου 2018    μια όμορφη με  ευφάνταστες δημιουργίες όπως ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα κεντήματα  διακοσμητικά αντικείμενα, κοσμήματα, μικροδωράκια και σε πολλά σχέδια και χρώματα.

 

Από τις 10.00 πμ έως 7.00 μ.μ  οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να περιηγηθούν  στο χώρο και να κάνουν τις αγορές τους για τους ίδιους  και τους αγαπημέ τους φίλους, χωρίς κόπο και , ξεφεύγοντας από τις έννοιες και τις φροντίδες της καθημερινότητας .

Το εικαστικό εργαστήρι του Κέντρου Πολιτισμού « Ιωλκός» για ακόμη μια φορά εργάστηκε για την ημέρα αυτή και  καλεί  τον κόσμο να ανανεώσει τη διακόσμηση του σπιτιού του με αυτό που του ταιριάζει.

Μοναδικά χριστουγεννιάτικα κεντήματα, πρωτότυπα καδράκια με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο ,άγγελοι , δεντράκια,  σε πολλά σχέδια και χρώματα  ,θα σας κερδίσουν και πάνω από όλα οι τιμές τους θα είναι για εσάς μια ευχάριστη έκπληξη. Γιατί είναι ιδιαίτερα προσιτές  και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε χειροποίητες δημιουργίες  πρωτότυπες  και υψηλής αισθητικής  χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα .

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.

Φέτος για πρώτη φορά μια ολόκληρη συλλογή από κοσμήματα χριστουγεννιάτικα και μη θα σας καταπλήξουν με την ομορφιά , την φινέτσα και το εξαιρετικό γούστο.

Για αρκετό διάστημα (περισσότερο από πέντε μήνες ) και υπό την καθοδήγηση της   Άννε Σαββίδη, οι εθελόντριες του εικαστικού εργαστηρίου  ασχολήθηκαν και έφτιαξαν όλα τα πρωτότυπα κοσμήματα που θα δείτε, με μεράκι και πολλή αγάπη.

Στο χώρο θα βρίσκεται και ο   συγγραφέας παιδικών ιστοριών Διονύσης Λεϊμονής ο οποίος  θα διαβάσει χριστουγεννιάτικα παραμύθια, παρέα με μικρούς και μεγάλους αναγνώστες, τρυπώνοντας έτσι στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών πασπαλισμένο με άχνη, φαντασία και ανθρώπινη ζεστασιά

Τέλος εάν θέλετε να απολαύσετε τη βόλτα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να πιείτε καφέ ή το τσάι σας στο χώρο του Αρχοντικού και να γευτείτε διάφορα εδέσματα φτιαγμένα από τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας.

Όλα αυτά δείχνουν, ότι θα περάσετε μια  πολύ όμορφη .

Τα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις θα διατίθενται για την αγορά τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία δίνονται ανά τακτά διαστήματα με διακριτικότητα και σεβασμό σε οικογένειες της περιοχής μας, οι οποίες δοκιμάζονται  στις μέρες που ζούμε.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση