Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Χριστούγεννα στη Μητρόπολη Δημητριάδος
Χριστούγεννα στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Χριστούγεννα στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Τα Χριστούγεννα, την Μητρόπολη των εορτών, θα εορτάσει μεγαλοπρεπώς και ιεροπρεπώς η Ιερά , έχοντας την ιδιαίτερη τιμή και ευλογία να φιλοξενεί, τις ημέρες αυτές, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας, τα Τίμια Δώρα των Μάγων, προερχόμενα από την Ιερά Μονή Αγίου Παύλου, Αγίου Όρους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων, την παραμονή της εορτής θα τελεστούν ο Όρθρος, οι Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες των Χριστουγέννων, ο Εσπερινός και η του .

Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των Χριστουγέννων θα τελεστεί στις 6.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει μοναχός της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου Αγίου Όρους.

Ο Μέγας Εσπερινός των Χριστουγέννων θα τελεστεί, κατά παράδοσιν και στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου , στις 6.00 μ.μ.

Ανήμερα της εορτής ο κ. θα τελέσει την των Χριστουγέννων, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου , από τις 5.00 μ.μ. έως τις 8.30 π.μ.

Δεύτερη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων θα τελεστεί από τις 9.30 π.μ. έως τις 11.30 π.μ. στους Ιερούς Ναούς Αναλήψεως του Χριστού Βόλου και Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας.

Η Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου

Την 2η ημέρα των Χριστουγέννων (26/12) η Εκκλησία τιμά την Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου. Ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας.

Στις 6.00 μ.μ. θα τελέσει τον Μέγα Πανηγυρικό στον πανυγυρίζοντα Ιερό Ναό Αλυκών, όπου θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ολόκληρο το Πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών του Αγίου Δωδεκαημέρου δημοσιεύεται στην της Ιεράς ww.imd.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση