Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικό και τραμ σήμερα από 11:00 έως 16:00
Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικό και τραμ σήμερα από 11:00 έως 16:00

Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικό και τραμ σήμερα από 11:00 έως 16:00

Ακινητοποιημέν θ είναι σήμερα λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ, από τις 11:00 έως τις 16:00, λόγω της στάσης ς που έχουν αποφασίσει τα εργαζομένων των αστικών συγκοινωνιών, ενώ κανονικά θα λειτουργούν τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος.

Στις 12:00, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν έξω από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ζητώντας, μεταξύ άλλων, με τον υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη, μείωση της τιμής του εισιτηρίου, το οποίο από την Δευτέρα έχει αυξηθεί στα 1,40 ευρώ με διάρκεια 1,5 ώρας, τακτικού προσωπικού, αύξηση της κρατικής ς για τις αστικές συγκοινωνίες, ανανέωση του στόλου των αστικών λεωφορείων και δημιουργία νέων γραμμών για την καλύτερη εξυπηρέτησή του. Επιπλέον, τα εργαζομένων ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ, ΠΟΣ και ΟΑΣΘ, ζητούν από την κυβέρνηση να σταματήσει τις ιδιωτικοποιήσεις ΤΡΑΙΟΣΕ-ΕΕΣΣΤΥ & Τεχνικής Βάσης της ΣΤΑΣΥ.

«Η σφοδρή, καταστροφική λαίλαπα μέτρων, βαπτισμένη από τη σημερινή κυβέρνηση σαν “Συμφωνία με τους Εταίρους”, αντί 3ο Μνημόνιο, επιβάλλει μία δυσκολότερη συνέχεια των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, που βέβαιο είναι ότι θα “ρημάξει” κάθε κεκτημένο, πλήττοντας και ακυρώνοντας κατακτήσεις ετών. Είμαστε έτοιμοι, όλοι μαζί, ενωτικά, να σταματήσουμε τα αδηφάγα σχέδιά τους εις βάρος του λαού» δηλώνουν σε κοινή ανακοίνωσή τους.

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση