Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Αστυνομική επέμβαση για τη διάνοιξη της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη
Αστυνομική επέμβαση για τη διάνοιξη της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη

Αστυνομική επέμβαση για τη διάνοιξη της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη

Επιχείρηση διάνοιξης της σιδηροδρομικής γρμμής της ς βρίσκετι σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης, όταν άνδρες της ελληνικής ς ξεκίνησαν την απομάκρυνση των οικονομικών μεταναστών που βρίσκονται εκεί.

Η γραμμή είναι αποκλεισμένη εδώ και αρκετές ημέρες από  οικονομικούς στους οποίους δεν επιτρεπόταν η διέλευση στην ΠΓΔΜ, και οι οποίοι είχαν προορισμό την κεντρική Ευρωπή.

Δυνάμεις των ΜΑΤ, απομακρύνουν τους , ενώ νωρίτερα είχαν κάνει το ίδιο με τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στην περιοχή. Συγκεκριμένα, το πρωί στις 6.30 προσήχθησαν ένας Ελληνας φωτογράφος και τρεις Ελληνες που βρίσκονταν στο σημείο με την αιτιολογία ότι θα γίνει επιχείρηση. Τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και λίγες ώρες μετά τους άφησαν ελεύθερους όμως δεν τους επιτρέπουν να πλησιάσουν στο σημείο για να καταγράψουν τι συμβαίνει. Σύμφωνα με πλροφορίες έχουν απομακρυνθεί και τα μέλη των ανθρωπιστικών οργανώσεων που βρίσκονται εκεί.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων. Περίπου 400 έλληνες αστυ επιχειρούν εκεί και μέχρι στιγμής η κατάσταση εξελίσσεται ομαλά, χωρίς .

Πηγή: kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση