Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Αποτράπηκε απόδραση από τις φυλακές Δομοκού
Αποτράπηκε απόδραση από τις φυλακές Δομοκού

Αποτράπηκε απόδραση από τις φυλακές Δομοκού

Aπόπειρα απόδρασης που προετοίμαζαν κρατούμενοι – άγνωστο προς το ποιοι και με ποιό σχέδιο- αποτράπηκε μετά την ανεύρεση από υπαλλήλους των φυλακών του Δομοκού μεγάλου ωρύγματος μέσα σε ένα κελί και κάτω από την ντουζιέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ώρυγμα, αρκετά βαθύ, είχε σκαφτεί σχετικά πρόσφατα και δεν ήταν ορατό παρά μόνον, αν κάποιος υπάλληλος, σήκωνε το δάπεδο της ντουζιέρας, όπως και έγινε.

Το υπουργείο Δικαιοςύνης διέταξε αμέσως έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι αλλά και να διακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες προετοιμάστηκε η απόδρασης.

Ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής στο υπουργείο Δικαιοσύνης Ευτύχης Φυτράκης, που έχει την αρμοδιότητα επί των σωφρονιστικών καταστημάτων, ενημερώθηκε για το θέμα και βρίσκεται σε συνεχή με τις αρμόδιες υπηρεσίες που ερευνούν ήδη την υπόθεση.

Η υπόθεση πάντως εκτιμάται ως σοβαρή, καθώς το ώρυγμα που εντοπίστηκε μέσα σε κελί της Α2 πτέρυγας ήταν μήκος 10 μέτρων και διαμέτρου 50 εκατοστών.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

  • Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καλών Νερών-Πινακάτες (Άγιος Αθανάσιος) - https://t.co/Ewu8BwoRxD… -

"Αλιεύοντας" την είδηση