Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Απόπειρα αυτοκτονίας Σταμάτη, λόγω απαγόρευσης συνομιλίας με τον γιο της
Απόπειρα αυτοκτονίας Σταμάτη, λόγω απαγόρευσης συνομιλίας με τον γιο της

Απόπειρα αυτοκτονίας Σταμάτη, λόγω απαγόρευσης συνομιλίας με τον γιο της

Σε νέα αυτοκτονίας προέβη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία κρατείται στο Δρομοκαΐτειο.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της Φραγκίσκο Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη «άρπαξε ένα μαχαίρι από την τραπεζαρία και επιχείρησε να κόψει της φλέβες της», ωστόσο τη σταμάτησαν οι συνοδοί της, καθώς και ο ψυχολόγος της ο οποίος την αφόπλισε.

Συμφωνα με πληροφορίες, αιτία για την αυτοκτονίας της κ. Σταμάτη αποτέλεσε το γεγονός ότι δεν της επετράπη να δει ή να συνομιλήσει με το της, το οποίο εισήχθη στο νοσοκομείο της Λαμίας με γαστρεντερίτιδα.

Ο συνήγορός της αναφέρθηκε στη δυσχερή ψυχο κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εντολέας του. «Είναι σε άθλια κατάσταση γιατί πληροφορήθηκε ότι το της οδηγήθηκε από τον παππού και τη γιαγιά του, με τους οποίους και μένει, εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς αισθάνθηκε έντονους πόνους στην κοιλιακή χ. Ζήτησε την ημέρα της γιορτής της ς να το δει ή έστω να το ακούσει και να μάθει ότι είναι καλά, όμως δεν της επετράπη κάτι τέτοιο», είπε ο κ. Ραγκούσης, επιβεβαιώνοντας ότι η κ. Σταμάτη επιχείρησε να θέσει τέλος στη ζωή της με ένα μαχαίρι που «πήρε από την τραπεζαρία την που πήγε μάλλον να φάει και να πάρει τα της».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες εβδομάδες η Βίκυ Σταμάτη ζητούσε να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, ενώ διατύπωνε συνεχή παράπονα για τον τρόπο και τις συνθήκες κράτησής της στο Δρομοκαΐτειο. Ειδικότερα, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, που βαρύνεται με εμπλοκή της στην υπόθεση «μαύρου χρήματος» από τις προμήθειες εξοπλιστικών συστημάτων του ΥΑ, παραπονιόταν ότι οι περιορισμοί είναι ιδιαίτερα αυστηροί στο νοσοκομείο όπου κρατείται, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογία της.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση