Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Απεβίωσε στα 64 ο Μιχάλης Μπαλαρούτσος
Απεβίωσε στα 64 ο Μιχάλης Μπαλαρούτσος

Απεβίωσε στα 64 ο Μιχάλης Μπαλαρούτσος

Σε ηλικία 64 ετών απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι ο γνωστός Βολιώτης αρχιτέκτονας – πολεοδόμος , μετά από σοβαρό επεισόδιο που είχε υποστεί και είχε υποβληθεί σε πολλαπλές εγχειρήσεις.

Ο εκλιπών διατηρούσε αρχιτεκτονικό γραφείο στην οδό Σόλωνος στο Βόλο, ήταν μέλος στην προηγούμενη Δ.Ε.του ΤΕΕ ς και στη νυν Διοίκηση μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, ενώ επί σειρά ετών συμμετείχε σε αρχιτεκτονικές επιτροπές.

Ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός  και ως ιδιοκτήτης του δημοφιλούς ροκ μπαρ “Αu bord de l'eau” στο στενό της Σκενδεράνη στο κέντρο του Βόλου, όπου μεγάλωσαν γενιές και γενιές Βολιωτών, ενώ ήταν και συνιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Κύκνος» στις Αλυκές.

Πρόσφατα ήταν υποψήφιος στις δημοτικές με τον συνδυασμό «Βόλος, έξυπνη πόλη».

Ο κατέλιπε τη σύζυγό του Άννα και τρία παιδιά, τον Δημήτρη, τον Γιάννη και τον Σπύρο.

Το ΤΕΕ ς

Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του τέως μέλους της Διοικούσας Επιτροπής και της Αροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου , αρχιτέκτονα μηχανικού, Μιχάλη Μπαλαρούτσου, η του τοπικού τμήματος συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.

2. Να καταθέσει χρηματικό ποσό σε ευαγή ιδρύματα του Βόλου.

3. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα, να το αποστείλει στους συναδέλφους μηχανικούς του ΤΕΕ και να το δημοσιεύσει στον τοπικό Τύπο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση