Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Απεβίωσε στα 64 ο Μιχάλης Μπαλαρούτσος
Απεβίωσε στα 64 ο Μιχάλης Μπαλαρούτσος

Απεβίωσε στα 64 ο Μιχάλης Μπαλαρούτσος

Σε ηλικία 64 ετών απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι ο γνωστός Βολιώτης αρχιτέκτονας – πολεοδόμος , μετά από σοβαρό επεισόδιο που είχε υποστεί και είχε υποβληθεί σε πολλαπλές εγχειρήσεις.

Ο διατηρούσε αρχιτεκτονικό στην οδό Σόλωνος στο Βόλο, ήταν μέλος στην προηγούμενη Δ.Ε.του και στη νυν Διοίκηση μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, ενώ επί σειρά ετών συμμετείχε σε αρχιτεκτονικές επιτροπές.

Ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός  και ως ιδιοκτήτης του δημοφιλούς ροκ μπαρ “Αu bord de l'eau” στο στενό της Σκενδεράνη στο κέντρο του Βόλου, όπου μεγάλωσαν γενιές και γενιές Βολιωτών, ενώ ήταν και συνιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Κύκνος» στις Αλυκές.

Πρόσφατα ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Βόλος, έξυπνη πόλη».

Ο Μιχάλης Μπαλαρούτσος κατέλιπε τη σύζυγό του Άννα και τρία παιδιά, τον Δημήτρη, τον Γιάννη και τον Σπύρο.

Το

Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του τέως μέλους της Διοικούσας Επιτροπής και της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, αρχιτέκτονα μηχανικού, Μιχάλη Μπαλαρούτσου, η Διοικούσα Επιτροπή του τοπικού τμήματος συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της και να επιδώσει το στην οικογένειά του.

2. Να καταθέσει χρηματικό ποσό σε ευαγή ιδρύματα του Βόλου.

3. Να εκδώσει το , να το αποστείλει στους συναδέλφους μηχανικούς του ΤΕΕ Μαγνησίας και να το δημοσιεύσει στον τοπικό Τύπο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση