Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Απάντηση Ένωσης Συντακτών στις καταγγελίες του αντιδημάρχου Τρικκαίων
Απάντηση Ένωσης Συντακτών στις καταγγελίες του αντιδημάρχου Τρικκαίων

Απάντηση Ένωσης Συντακτών στις καταγγελίες του αντιδημάρχου Τρικκαίων

Η Στερεάς Ελλάδς κι ς με αφορμή που διατύπωσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Αλέξανδρος Πολυμερόπουλος και στις οποίες έκανε λόγο για χρηματισμό κάποιων «δημοσιογράφων» που εργάζονται σε ιστοσελίδες έχει να επισημάνει τα εξής:

“Είμαστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχουν , μέλη της Ένωσης Συντακτών τους οποίους να αφορούν αυτές οι .

Αν ωστόσο υπάρχει η οποιαδήποτε υπόνοια ή αμφιβολία περί του αντιθέτου, περιμένουμε από τον αντιδήμαρχο να μας ενημερώσει άμεσα, δίνοντας μας τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να λάβουμε τα ενδεδειγμένα .

Ωστόσο τελείως καλοπροαίρετα θα επισημάνουμε στον κ. Αντιδήμαρχο ότι οι γενικόλογες αναφορές περί χρηματισμού δημοσιογράφων είναι απαράδεκτες. Ο κ. Αντιδήμαρχος δεν μπορεί να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα. Αν έχει στοιχεία για κάποιο μέλος μας, οφείλει αν δεν θέλει να τα δημοσιοποιήσει, να τα καταθέσει στα αρμόδια όργανα και φυσικά στην Ένωση Συντακτών.

Υ..: Τι θα έλεγε άραγε ο κ. Αντιδήμαρχος αν επαγγελματίας δημοσιογράφος εκτόξευε αντίστοιχη λάσπη λέγοντας γενικά και αόριστα για μια ομάδα αιρετών πως χρηματίζονται; Αν κάποιος αιρετός δεν κάνει καλά τη δουλειά του, αυτό χαρακτηρίζει το σώμα των αιρετών;”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση