Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Ανάστατοι οι κάτοικοι Παλαιού Λιμεναρχείου και Παλαιών λόγω ηχορύπανσης
Ανάστατοι οι κάτοικοι Παλαιού Λιμεναρχείου και Παλαιών λόγω ηχορύπανσης

Ανάστατοι οι κάτοικοι Παλαιού Λιμεναρχείου και Παλαιών λόγω ηχορύπανσης

Την Πέμπτη 23/06/2022 πργματοποιήθηκε Συνέλευση του Συλλόγου Παλαιών και Παλαιού Λιμεναρχείου, με συμμετοχή περισσότερων από 80 κατοίκων, εμπόρων και ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης.

Στη συνέλευση ακούστηκε επανειλημμένως η προβληματική κατάσταση,  στην οποία έχει περιέλθει η γειτονιά, εξαιτίας της τρομακτικής ηχορύπανσης που επικρατεί κάθε βράδυ σχεδόν λόγω της έντονης μουσικής πολύ πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια, από κάποια νυχτερινής διασκέδασης.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι:

1. Οι να έχουν χάσει σχεδόν κάθε βράδυ τον ύπνο τους

2. Σχεδόν κάθε βράδυ να προκαλούνται ζημιές και φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα & , σε κτίρια αλλά και ρύπανση εξαιτίας της μέθης αρκετών που έχουν διασκεδάσει πριν στα καταστήματα νυχτερινής “διασκέδασης”.

3. Τα καταστήματα εστίασης να μην μπορούν να λειτουργήσουν αφού οι θαμώνες τους ενοχλούνται από τη βαβούρα που δημιουργείται από τις ταυτόχρονες διαφορετικές μουσικές των κλαμπ

4. Οι πολλών εμπορικών καταστημάτων γύρω από την πλατεία να βρίσκουν τις εισόδους και τις βιτρίνες των καταστημάτων του σε ένα μαύρο χάλι

Σε κάθε περίπτωση όμως, έγινε απολύτως ξεκάθαρο ότι από την πλευρά του Συλλόγου και όλων όσων εδώ και χρόνια ζούν  και δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Παλαιών, στόχος δεν είναι να κλείσει καμιά απολύτως επιχείρηση.

Στόχος ξεκάθαρος είναι όμως να υπάρχει αρμονική συνύπαρξη και να επανέλθει η ηρεμία στη γειτονιά . Και για να γίνει κάτι τέτοιο οφείλει ο καθένας να ακολουθεί τους κανονισμούς της πολιτείας.

Στη συνέλευση παρευρέθηκαν και κάποιοι “εκπρόσωποι” από τα μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης που ευθύνονται για την προβληματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ενώ επανειλημμένως κλήθηκαν να πάρουν τον λόγο και να πουν την άποψή τους, δεν είπαν τίποτα απολύτως, καμιά απολύτως πρόταση, καμιά απολύτως επιχειρηματολογία.

Οι και της περιοχής τους καλούν  να δείξουν έμπρακτα ότι θέλουν να βρεθεί μια λύση. Και η μόνη έμπρακτη απόδειξη είναι να τηρούν συνεχώς και απαρέγκλιτα τους νόμους και τους κανονισμούς.

Οι κάτοικοι  θα ζητούν ασταμάτητα και με επιμονή και από όλους τους φορείς της πόλης, Δημοτική Αρχή, δημοτικές παρατάξεις, Αστυνομία, , , , τοπικούς βουλευτές της περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση