Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Ανάκληση απόφασης της ΔΕΥΑΜΒ για τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης
Ανάκληση απόφασης της ΔΕΥΑΜΒ για τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης

Ανάκληση απόφασης της ΔΕΥΑΜΒ για τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης

Στην νάκληση της πόφασης που είχε λάβει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ στις 7 Δεκεμβρίου αναφορικά με τα ύδρευσης και αποχέτευσης προχώρησε σήμερα το Δ.Σ. της επιχείρησης σε έκτακτη συνεδρίαση, καθώς έπρεπε να προσαρμοστεί το κοινωνικό για ορισμένες κατηγορίες στον τύπο προσαρμογής του Δήμου Βόλου, ώστε να γίνει νομικά αποδεκτός.

Όπως εξήγησε ο διευθυντής Οικονομικών Ν. Τουρναβίτης, αναφορικά με την κατηγορία των πολιτών με αναπηρία 80% και άνω δεν ισχύουν τα οικονομικά κριτήρια ενώ ξεχωριστά φέτος δημιουργήθηκε και η κατηγορία των οικονομικά αδυνάτων. Τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης καθώς και άρδευσης της ΔΕΥΑΜΒ έρχονται για έγκριση στο που συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη στις 6.00 μ.μ.

Να σημειωθεί ότι στη σημερινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ δεν παρέστη ο εκπρόσωπος των μειοψηφιών, Μαργαρίτης , διότι όπως ανέφερε απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής και αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημ. Πέγιο, προσκλήθηκε να συμμετάσχει στην έκτακτη συνεδρίαση γύρω στις 12 σήμερα το μεσημέρι. «Ήταν αδύνατο να είμαι σε δύο σημεία ταυτόχρονα. Επέλεξα τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που ήταν προγραμματισμένη. Θα μπορούσαν να προγραμματίσουν τη συνεδρίαση από την περασμένη Παρασκευή.

Τα υπόλοιπα θέματα για τα οποία ελήφθησαν αποφάσεις μόνο με τις ψήφους της πλειοψηφίας στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ αφορουν στη λήψη ς για έγκριση παράτασης της παράδοσης εκθέσεων έλεγχου χρήσης 2015.

Επίσης ακυρώθηκε αριθμ.365/ ς του Δ.Σ. για I.R.P. ενώ ελήφθη απόφαση για κατάθεση αίτησης χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 για τμηματοποιημένα υποέργα χρηματοδοτούμενων Πράξεων.

Επίσης εγκρίθηκαν το Αναθεωρημένο Εγχειρίδιο Διαδικασιών Συστήματος Διαχείρισης και Υλοποίησης Πράξεων της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, ο 1ος ΑΠΕ του έργου: Νο34- Ανόρυξη Γεωτρήσεων, η παράταση προθεσμίας για τη «Σύμβαση παροχής υπηρεσίας και τεχνικής υποστήριξης της ΔΕΥΑΜΒ για τη μελέτη βελτίωσης και επέκτασης υδρομαστεύσεων των πηγών Βλαχογιάννη, Φλάμπουρο και ενδιάμεσων αναβλύσεων και έλεγχου του δικτύου μεταφοράς του νερού των παραπάνω πηγών προς τη δεξαμενή ΜΕΣΙΑΚΟ ΙΣΙΩΜΑ», ενώ έγινε ενημέρωση για τον ορισμό Επιτροπής Χαρακτηρισμού Εδαφών του Έργου: «Νο37-Συντήρηση Εγκαταστάσεων και Δικτύων Ύδρευσης».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση