Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Ανάκληση απόφασης της ΔΕΥΑΜΒ για τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης
Ανάκληση απόφασης της ΔΕΥΑΜΒ για τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης

Ανάκληση απόφασης της ΔΕΥΑΜΒ για τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης

Στην ανάκληση της απόφασης που είχε λάβει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ στις 7 Δεκεμβρίου 2016 αναφορικά με τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης προχώρησε σήμερα το Δ.Σ. της επιχείρησης σε έκτακτη συνεδρίαση, καθώς έπρεπε να προσαρμοστεί το κοινωνικό τιμολόγιο για ορισμένες κατηγορίες στον τύπο προσαρμογής του Δήμου Βόλου, ώστε να γίνει νομικά αποδεκτός.

Όπως εξήγησε ο διευθυντής Οικονομικών Ν. Τουρναβίτης, αναφορικά με την κατηγορία των πολιτών με αναπηρία 80% και άνω δεν ισχύουν τα οικονομικά κριτήρια ενώ ξεχωριστά φέτος δημιουργήθηκε και η κατηγορία των οικονομικά αδυνάτων. Τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης καθώς και άρδευσης της ΔΕΥΑΜΒ έρχονται για στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη στις 6.00 μ.μ.

Να σημειωθεί ότι στη σημερινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ δεν παρέστη ο εκπρόσωπος των μειοψηφιών, Μαργαρίτης Πατσιαντάς, διότι όπως ανέφερε απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής και αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημ. Πέγιο, προσκλήθηκε να συμμετάσχει στην έκτακτη συνεδρίαση γύρω στις 12 σήμερα το μεσημέρι. «Ήταν αδύνατο να είμαι σε δύο σημεία ταυτόχρονα. Επέλεξα τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που ήταν προγραμματισμένη. Θα μπορούσαν να προγραμματίσουν τη συνεδρίαση από την περασμένη Παρασκευή.

Τα υπόλοιπα θέματα για τα οποία ελήφθησαν αποφάσεις μόνο με τις ψήφους της πλειοψηφίας στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ αφορουν στη λήψη απόφασης για έγκριση παράτασης της παράδοσης εκθέσεων έλεγχου χρήσης 2015.

Επίσης ακυρώθηκε αριθμ.365/2016 απόφασης του Δ.Σ. για I.R.P. ενώ ελήφθη απόφαση για κατάθεση αίτησης χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 για τμηματοποιημένα υποέργα χρηματοδοτούμενων Πράξεων.

Επίσης εγκρίθηκαν το Αναθεωρημένο Εγχειρίδιο Διαδικασιών Συστήματος Διαχείρισης και Υλοποίησης Πράξεων της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, ο 1ος ΑΠΕ του έργου: Νο34- Ανόρυξη Γεωτρήσεων, η παράταση προθεσμίας για τη «Σύμβαση παροχής υπηρεσίας και τεχνικής υποστήριξης της ΔΕΥΑΜΒ για τη μελέτη βελτίωσης και επέκτασης υδρομαστεύσεων των πηγών Βλαχογιάννη, Φλάμπουρο και ενδιάμεσων αναβλύσεων και έλεγχου του δικτύου μεταφοράς του νερού των παραπάνω πηγών προς τη δεξαμενή ΜΕΣΙΑΚΟ ΙΣΙΩΜΑ», ενώ έγινε ενημέρωση για τον ορισμό Επιτροπής Χαρακτηρισμού Εδαφών του Έργου: «Νο37-Συντήρηση Εγκαταστάσεων και Δικτύων Ύδρευσης».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση