Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Αναφορά υποψήφιας για τις εκλογές υπεύθυνων τομέα πολιτισμού στη ΝΟΔΕ
Αναφορά υποψήφιας για τις εκλογές υπεύθυνων τομέα πολιτισμού στη ΝΟΔΕ

Αναφορά υποψήφιας για τις εκλογές υπεύθυνων τομέα πολιτισμού στη ΝΟΔΕ

 

 

Αναφορά προς της Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Δ και τη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπής της ΝΟΔΕ ς, κατέθεσε η υποψήφια του Τομέα Δράσης Πολιτισμού στην ΝΟΔΕ ς Εμμανουέλλα Ψύχα, με αιχμές ως προς το αδιάβλητο της διαδικασίας εκλογής, όπου φέρεται να ψήφισαν για τον τομέα Πολιτισμού, εκλογείς άλλων τομέων. Η υποψήφια ζητά να γίνει ταυτοποίηση/επαλήθευση των ιδιοτήτων-επαγγελμάτων τους που θα πιστοποιεί ότι όντως είχαν το δικαίωμα να ψηφίσουν στον Θεματικό Τομέα Δράσης Πολιτισμού στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας και σε περίπτωση της μη ταυτοποίησης να ακυρωθεί η εκλογική διαδικασία και τα αποτελέσματα ως προς την ανάδειξη υπεύθυνου στο Θεματικό Τομέα Δράσης Πολιτισμού και να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής εκλογής.

 

Σύμφωνα με την κα Ψύχα, την Τετάρτη, 06/04/2016, διεξήχθησαν σε όλες τις Νομαρχιακές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας οι εκλογές για την ανάδειξη υπευθύνων των Θεματικών Τομέων Δράσης των Νομαρχιακών Οργανώσεων. Στην συγκεκριμένη διαδικασία εκλογών έθεσε υποψηφιότητα στον Θεματικό Τομέα Δράσης Πολιτισμού στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

«Μετά το πέρας της διαδικασίας διαλογής και καταμέτρησης των ψήφων διαπιστώθηκε ισοψηφία μεταξύ εμού και της συνυποψήφιας μου στο Τομέα Δράσης με την δι κλήρωσης, όπως προβλέπεται και στην Βασική Εγκύκλιο για την δι των εσωκομματικών εκλογών. Το της κλήρωσης ευνόησε την συνυποψήφια μου», αναφέρει η κα Ψύχα.

Όπως τονίζει, ουδεμία ένσταση θα είχα επί της διαδικασίας και του αποτελέσματος της αν δεν διαπίστωνα, κατόπιν αυτής και αφού είχε περάσει το χρονικό πλαίσιο υποβολής ένστασης προς την ΝΕΦΕ, σοβαρότατες παρατυπίες στην κατάσταση ψηφισάντων (ΕΝΤΥΠΟ 23) την οποία προσάγω με την παρούσα και επικαλούμαι. Συγκεκριμένα, λόγο του μικρού αριθμού εκλογέων στο Θεματικό Τομέα Δράσης Πολιτισμού στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας, μόλις 26 τον αριθμό, θέλησα να επαλήθευση ότι οι ψηφίσαντες, 24 τον αριθμό, ήταν όντως εκλογείς στον Τομέα Πολιτισμού. Από τον πρόχειρο έλεγχο που έκανα διαπίστωσα ότι 8 από τους ψηφίσαντες δεν «άνηκαν» στο Θεματικό Τομέα Δράσης Πολιτισμού αλλά 2 άνηκαν στον Τομέα Παιδείας, 2 στον Τομέα Έμπορων, και Επαγγελματιών, 1 στον Τομέα Μισθωτών και οι υιποι ήταν χωρίς ένδειξη. Από τους προαναφερθέντες ψηφίσαντες οι 4 μόνο ψήφισαν με δήλωση τους στον Τομέα Πολιτισμού ενώ για τους υιπους δεν υπάρχει η σχετική ένδειξη στην στήλη «Παρατηρήσεις» της κατάστασης ψηφισάντων.

«Επειδή από τα παραπάνω προκύπτουν σοβαρότατες ενδείξεις ως προς το αδιάβλητο της διαδικασίας εκλογής και ανάδειξης του υπευθύνου στον Θεματικό Τομέα Δράσης Πολιτισμού στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας και ήταν αδύνατο εκ μέρους μου να υποβάλλω ένσταση προς την ΝΕΦΕ κατά την διαδικασίας καταμέτρησης των ψήφων, όπως προβλέπεται από την Εγκύκλιο, καθώς δεν μπορούσα εκείνη την στιγμή να γνωρίζω ούτε ποιοι ψήφισαν αλλά ούτε και τις ιδιότητες-επαγγέλματα των ψηφισάντων, ζητώ να γίνει ταυτοποίηση/επαλήθευση των ιδιοτήτων-επαγγελμάτων τους που θα πιστοποιεί ότι όντως είχαν το δικαίωμα να ψηφίσουν στον Θεματικό Τομέα Δράσης Πολιτισμού στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας και στην περίπτωση της μη ταυτοποίησης/επαλήθευσης της προηγούμενης παραγράφου να ακυρωθεί η εκλογική διαδικασία και τα αποτελέσματα ως προς την ανάδειξη υπεύθυνου στο Θεματικό Τομέα Δράσης Πολιτισμού και να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής εκλογής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση