Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού
Συνεδριάζει  την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

Με 27 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει το την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:30.

Στη συνεδρίαση θα ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

-Αναμόρφωση του προϋπολογισμού των εσόδων και εξόδων του Δήμου οικον. έτους 2016.

-Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα, με σχέση ς Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, οχτάμηνης διάρκειας, για το έτος 2016.

-Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για το έτος 2016.

-Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου, για το έτος 2016.

-Έγκριση πρόσληψης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Καθηγητές Φυσικής Αγωγής) που θα απασχολοθούν στα προγράμματα «Άθληση για όλους» περιόδου 2016-2017, από το Δήμο Αλμυρού.

-Συζήτηση και λήψη απόφασης προς εναρμόνιση με το αριθμ. 2618/26-2-2016 έγγραφο του για επικύρωση-διασάφηση της αριθ.85/2015 Αποφάσεως Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού.

-Υποβολή πρότασης στην Α.Π.:557 με Κωδικό 010 Πρόσκληση του 2014-2020, του Α.Π. 3 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μια Οικονομία Φιλική στο Περιβάλλον» με τίτλο «Έργα Εξασφάλισης Επαρκούς και Ποιοτικού Πόσιμου Ύδατος».

-Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου Αλμυρού και Δ.Ε.Υ.Α. Αλμυρού για την υλοποίηση της πράξης «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Ευξεινούπολης Δ. Αλμυρού» και τευχών δημοπράτησης..

-Έγκριση οριστικής μελέτης του έργου «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Ευξεινούπολης Δ. Αλμυρού» και τευχών δημοπράτησης.

-Έγκριση οικονομοτεχνικής ανάλυσης υπολογισμού καθαρών εσόδων του έργου «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Ευξεινούπολης Δ. Αλμυρού»

-Έγκριση απευθείας ανάθεσης προμήθειας καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2016 ύστερα από άγονο διαγωνισμό.

-Έκτακτη Σχολικών Επιτροπών ς και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμυρού.

-Τροποποίηση –Συμπλήρωση της αριθμ. 307/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί «προκήρυξης χορήγησης επαγγελματικών αδειών για συμμετοχή στις αγορές του Δήμου Αλμυρού.

-Διατήρηση της μισθωμένης θυρίδας του Δήμου Αλμυρού στα .

-Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου κατόπιν κληρώσεως για την Επιτροπή παραλαβής εργασιών του άρθρου 67 του Π.Δ. 28/80.

-Τροποποίηση της µελέτης “Βιοκλιµατική αναβάθµιση πλατείας και περιµετρικών οδών κέντρου Αλµυρού” ως προς τις θέσεις ολιγόλεπτης στάσης-προσωρινής στάθµευσης και των παρτεριών (οδοί: Αθηνών και Μιχοπούλου).

-Έγκριση κοπής δέντρων στη συμβολή των οδών Αχιλλέως- Ευξεινουπόλεως – Στρ/γού Αθαν. Φράγκου (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου), προς διασαφήνιση της αριθμ. 238/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

-Έγκριση κυκλοφοριακής μελέτης στη συμβολή των οδών Αχιλλέως- Ευξεινουπόλεως – Στρ/γού Αθαν. Φράγκου (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου).

-Μετακίνηση – Μεταφορά περιπτέρου Τσαγγάρη Ευαγγελίας (εντός κεντρ. Πλατείας Αλμυρού) από τη γωνία Όθρυος-Βασ. Κων/νου στη γωνία Όθρυος-Αθηνών.

-Διοικητική αποβολή από τμήμα με αριθμ. (1) της από Οκτώβριο 2015 αποτύπωσης της Δ/νσης Τεχνικών υπηρεσιών, που αφορά ακίνητο εντός οικισμού στο Αργιλοχώρι Δήμου Αλμυρού.

-Διοικητική αποβολή από τμήμα με αριθμ. (2) της από Οκτώβριο 2015 αποτύπωσης της Δ/νσης Τεχνικών υπηρεσιών, που αφορά ακίνητο εντός οικισμού στο Αργιλοχώρι Δήμου Αλμυρού.

-Διοικητική αποβολή από τμήμα με αριθμ. (3) της από Οκτώβριο 2015 αποτύπωσης της Δ/νσης Τεχνικών υπηρεσιών, που αφορά ακίνητο εντός οικισμού στο Αργιλοχώρι Δήμου Αλμυρού.

-Λήψη απόφασης για χορήγηση άδεια τομής οδοστρώματος στο ΠΗΓΑΔΙ ΠΤΕΛΕΟΥ λόγω σύνδεσης οικοδομής με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης

-Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη άδεια εκσκαφής οδών και πεζοδρομίων από τη ΔΕΔΔΗΕ.

-Ορισμός επιτροπών Οριστικής Παραλαβής των έργων:

α)«Ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στη θέση Κονταρόλακκα» (πρώην ΤΥΔΚ)

β)«Διαμόρφωση μη ενταγμένου τμήματος υ Κροκίων Αλμυρού στο ΕΣΠΑ» (Τ.Υ Δ. Αλμυρού)

-Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Ολο Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων πόλεως Αλμυρού».

-Διατύπωση απόψεων για τη χορήγηση άδειας εγκατάστασης Βουστασίου- Ποιμνιοστασίου σε δημοτική έκταση δασικού χαρακτήρα στην Τ.Κ. Κοκκωτών στους: Βαλαμούτη Γεώργιο, Βαλαμούτη Αρετή και Γούλα Φωτεινή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση