Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Αραιές νεφώσεις που στα δυτικά ηπειρωτικά, στο , στο ότιο και Ανατολικό Αιγαίο, και στη Θράκη θα είναι πυκνότερες και θα σημειώνονται αναμένονται για σήμερα Τρίτη. Από το μεσημέρι, και από δυτικά προς ανατολικά, οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και οι βροχές θα ενισχυθούν και θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χ.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 1200 μέτρα. Σποραδικοί όμβροι και καταιγίδες αναμένονται στις θαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές, καθώς και στα δυτικά ηπειρωτικά και στην Πελοπόννησο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ, κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Η στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 3 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 13, στα από 11 έως 16, και στην από 10 έως 18. Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό και ότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση