Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Ακόμα μια νίκη για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου
Ακόμα μια νίκη για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Ακόμα μια νίκη για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Για την 4η αγωνιστική, η του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» φιλοξενήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι από τον Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά. Ήταν μια νίκη που δεν αντικατοπτρίζεται από το τελικό αποτέλεσμα.

Κατά την έναρξη του παιχνιδιού, η τοπική ομάδα πήρε τα ηνία του σκοραρίσματος. Γρήγορα όμως, η ομάδα της ς Βόλου κάλυψε τη διαφορά του 7-0, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το 1ο δεκάλεπτο και η Βόλου να προηγείται με δύο πόντους.

Στο ξεκίνημα του 2ου δεκαλέπτου τα κορίτσια του Νίκου Γαλανάκη, άσκησαν ασφυκτικό pressing και με την ευστοχία από τη γραμμή των 6,75μ. με τα δύο τρίποντα της Κατσιοπούλου Ε. η διαφορά έφτασε σε διψήφιο αριθμό.

Το 3ο δεκάλεπτο κύλησε ισορροπημένα και για τις δύο ομάδες.

Το 4ο δεκάλεπτο επιφύλαξε εκπλήξεις οι οποίες δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για την τοπική ομάδα, καθώς το καθοριστικό καλάθι των τριών πόντων από την Μπακρατσά Α. λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, έβαλε τέλος στις όποιες βλέψεις είχε η ομάδα των Τιτάνων.

Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ο χαλαρός ρυθμός που παρουσίασε η ομάδα κατά την έναρξη του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα 48 – 50.

Στην αγωνιστική αυτή επέστρεψε προσωρινά η Ντέγκα Ε. μετά από πολύμηνη απουσία λόγω σπουδών ενόψει εορτών με ικανοποιητική απόδοση, ενώ απουσίαζαν οι Παρασχάκη Ε. και Χρήστου Β., καθώς και οι τραυματίες Ε., Θωμά Σ. . Παραμένουν και συγκαταλέγονται στην απόκτηση εμπειριών από αγώνες ΕΣΚΑΘ, οι Νεάνιδες/Κορασίδες Πλατανιώτη Α., Θεοδώρου Ε. και Κωνσταντούλα Ζ. των τμημάτων υποδομής.

Τα δεκάλεπτα

1ο 11 – 13

2ο 08 – 17

3ο 11 – 11

4ο 18 – 09

ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛ (Χαντζιάρας) :  Κατσιούνου 2, Ντούλα Αλ. 1, Τσαρή 5, Καιμενοπούλου, Καρακώστα Μ. 3, Ντίνα, Μπενέκη 20 (1), Καρακώστα Ε. 2, Πατούνη 7, Μπακρατσή 2, Ντούλα Αθ., Κατσή 6 (1) . 

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γαλανάκης) : Μπακρατσά Α. 3 (1), Γεροκώστα Μ. 8, Πλατανιώτη Α., Ντέγκα Ε., Θεοδώρου Ε., Κωνσταντούλα Ζ., Κοπάνου Ι. 13, Μπράχου Ε. 9, Κατσιοπούλου Ε. 17 (3), Στρίγκου Κ., Σκοτεινιώτη Κ. .

Η Δ.Ε. του μπάσκετ γι άλλη μια φορά, θέλει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στον Παλαμά και την υποστήριξαν με τις ιαχές τους στη διάρκεια του αγώνα. Ακολουθεί η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, λόγω της περιόδου των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Στo πλαίσιo αναγνώρισης κι επιβράβευσης των αξιέπαινων προσπαθειών του υ τμήματος μπάσκετ με τα δύο τελευταία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, η Δ.Ε. με την ευγενή χορηγία γνωστού καταστήματος εστίασης, θα παραθέσει βραδινό γεύμα στις παίκτριες την Τετάρτη 21/12/.

Στην 5η αγωνιστική, η ομάδα της Νίκης Βόλου θα βρεθεί αντιμέτωπη στο της Νέας Ιωνίας στις 08/01 και 16:00 με την αντίστοιχη της Ολυμπιάδας ς .

mpasket-palama4

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση