Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Υποψήφιος περιφερειάρχης ο Κώστας Δελημήτρος με την “Ανυπότακτη Θεσσαλία”
Υποψήφιος  περιφερειάρχης ο Κώστας Δελημήτρος  με την “Ανυπότακτη Θεσσαλία”

Υποψήφιος περιφερειάρχης ο Κώστας Δελημήτρος με την “Ανυπότακτη Θεσσαλία”

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου στη Πανθεσσαλική Σύσκεψη των μελών της Περιφερειακής Παράταξης “Ανυπότακτη Θεσσαλία” κατά την οποία πάρθηκε η απόφαση να διεκδικήσει η παράταξη την ψήφο των Θεσσαλών στις Αυτοδιοικητικές του Μάη, με επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Δελημήτρο, πρώην βουλευτή της ΛΑΕ.

Μέσα σε αγωνιστικό και ενθουσιώδες κλίμα οι παραβρισκόμενοι στη σύσκεψη, επανεπιβεβαίωσαν την απόφαση να υπάρξει διακριτός πόλος της ανυπότακτης, μαχόμενης αντιμνημονιακής, ριζοσπαστικής, κομμουνιστικής και πατριωτικής Αριστεράς σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας και δεσμεύτηκαν να διαθέσουν όλες τις δυνάμεις τους για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο, προς όφελος της Θεσσαλίας και των αναγκών του λαού της.

Ταυτόχρονα, να αγωνιστούν μαζί με όλους τους συντοπίτες με άξονες:

– Την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου στην Περιφέρεια και τους Δήμους της Θεσσαλίας

– Tα σύμφωνα με τις ανάγκες, με κατάργηση των μνημονιακών δεσμεύσεων και του τοκογλυφικού χρέους.

– Την κατάργηση του Κλεισθένη, υπέρ των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, την ανακλητότητα των αντιπροσώπων σε α’ και β’ βαθμό στους .

– Τη δημιουργία μετώπου με όλο τον λαό, ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας,

– Την πάλη ενάντια στο μεγάλο κεφάλαιο και του νόμους του, ενάντια στην ανταποδοτικότητα-ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών και το ξεθεμέλιωμα κάθε ίχνους κοινωνικής πολιτικής ττης Περιφέρειας Θεσσαλίας.

– Την προστασία τόσο του φυσικού όσο και του δομημένου περιβάλλοντος από την καταστροφή του και την εκχώρηση της υγείας των πολιτών στο βωμό του ληστρικού καπιταλιστικού κέρδους.

– Την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών πόρων που υπάρχουν στην Περιφέρεια προς όφελος των λαϊκών αναγκών με προτεραιότητα στους ανέργους.

Οι συγκεντρωμένοι, παρά τις όποιες τυχόν προγραμματικές διαφορές τους, ένωσαν ισότιμα τις δυνάμεις τους προκειμένου να συμβάλλουν με αιχμή του δόρατος την ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ στην ανασυγκρότηση και αναγέννηση των κινημάτων της περιοχής, όσο και στην μαζικοποίησή τους.

Για να εκφραστεί και στην , όπως και παντού, μια διαφορετική, ανατρεπτική και ελπιδοφόρα, βαθιά δημοκρατική και πατριωτική φωνή που θα ανοίξει δρόμους για μια ζωή με αξιοπρέπεια για τους Θεσσαλούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χάνουν μάθημα δυο μαθητριες του ΕΕΕΕΚ Βόλου λόγω αδυναμίας μετακίνησης #ΕΕΕΕΚΒόλου - https://t.co/gY0e3o5yH6 -

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

"Αλιεύοντας" την είδηση