Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Υποψήφιος περιφερειάρχης ο Κώστας Δελημήτρος με την “Ανυπότακτη Θεσσαλία”
Υποψήφιος  περιφερειάρχης ο Κώστας Δελημήτρος  με την “Ανυπότακτη Θεσσαλία”

Υποψήφιος περιφερειάρχης ο Κώστας Δελημήτρος με την “Ανυπότακτη Θεσσαλία”

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου στη Λάρισα Πανθεσσαλική Σύσκεψη των μελών της Περιφερειακής Παράταξης “Ανυπότακτη Θεσσαλία” κατά την οποία πάρθηκε η απόφαση να διεκδικήσει η παράταξη την ψήφο των Θεσσαλών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη, με επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Δελημήτρο, πρώην βουλευτή της ΛΑΕ.

Μέσα σε αγωνιστικό και ενθουσιώδες κλίμα οι παραβρισκόμενοι στη σύσκεψη, επανεπιβεβαίωσαν την απόφαση να υπάρξει διακριτός πόλος της ανυπότακτης, μαχόμενης αντιμνημονιακής, ριζοσπαστικής, κομμουνιστικής και πατριωτικής Αριστεράς σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας και δεσμεύτηκαν να διαθέσουν όλες τις δυνάμεις τους για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο, προς όφελος της Θεσσαλίας και των αναγκών του λαού της.

Ταυτόχρονα, να αγωνιστούν μαζί με όλους τους συντοπίτες με άξονες:

– Την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου στην Περιφέρεια και τους Δήμους της Θεσσαλίας

– Tα κοινωνικά δικαιώματα σύμφωνα με τις λαϊκές ανάγκες, με κατάργηση των μνημονιακών δεσμεύσεων και του τοκογλυφικού χρέους.

– Την κατάργηση του Κλεισθένη, υπέρ των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, την ανακλητότητα των αντιπροσώπων σε α’ και β’ βαθμό στους ΟΤΑ.

– Τη δημιουργία μετώπου με όλο τον λαό, ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας,

– Την πάλη ενάντια στο μεγάλο κεφάλαιο και του νόμους του, ενάντια στην ανταποδοτικότητα-ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών και το ξεθεμέλιωμα κάθε ίχνους κοινωνικής πολιτικής ττης Περιφέρειας Θεσσαλίας.

– Την προστασία τόσο του φυσικού όσο και του δομημένου περιβάλλοντος από την καταστροφή του και την εκχώρηση της υγείας των πολιτών στο βωμό του ληστρικού καπιταλιστικού κέρδους.

– Την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών πόρων που υπάρχουν στην Περιφέρεια προς όφελος των λαϊκών αναγκών με προτεραιότητα στους ανέργους.

Οι συγκεντρωμένοι, παρά τις όποιες τυχόν προγραμματικές διαφορές τους, ένωσαν ισότιμα τις δυνάμεις τους προκειμένου να συμβάλλουν με αιχμή του δόρατος την ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ στην ανασυγκρότηση και αναγέννηση των κινημάτων της περιοχής, όσο και στην μαζικοποίησή τους.

Για να εκφραστεί και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως και παντού, μια διαφορετική, ανατρεπτική και ελπιδοφόρα, βαθιά δημοκρατική και πατριωτική φωνή που θα ανοίξει δρόμους για μια ζωή με αξιοπρέπεια για τους Θεσσαλούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βρετανία: Άμεσο τεστ κορωνοϊού ελληνικής επινόησης - https://t.co/uhylkV8xLi -

  • Στο ξενοδοχείο δηλητηριάστηκε ο Ναβάλνι - https://t.co/E9BDPqEVox -

  • Αντικειμενικές αξίες: Πού αυξάνονται και πού μειώνονται - https://t.co/nJm0RvehDR -

"Αλιεύοντας" την είδηση