Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Υπόδειγμα στη διαχείριση της κρίσης του κορωναϊού η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Υπόδειγμα στη διαχείριση της κρίσης του κορωναϊού  η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Υπόδειγμα στη διαχείριση της κρίσης του κορωναϊού η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τηλεδιάσκεψη των περιφερειαρχών  της χς με Χαρδαλιά και Αρκουμανέα

 Το αποτελεσματικό μοντέλο διαχείρισης του κορωναϊού στην που περιλαμβάνει: γρήγορες  και πολλές ιχνηλατήσεις στο περιβάλλον κάθε θετικού κρούσματος, γρήγορα αποτελέσματα και  στήριξη των Νοσοκομείων ώστε ο πολίτης να αισθάνεται ασφαλής, παρουσίασε ο περιφερειάρχης  Θεσσαλίας Κώστας στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης των περιφερειαρχών της χς με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Ο κ. τόνισε  τη σημασία της σωστής, έγκαιρης και έγκυρης  ενημέρωσης του κόσμου, όπως γίνεται καθημερινά από το Συντονιστικό Κέντρο  Covid-19 που συστήθηκε στην Περιφέρεια, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά « η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που αντιμετώπισε η Θεσσαλία και η χώρα οδήγησε σε τεράστια παραπληροφόρηση και άφησε περιθώριο  και χώρο δράσης σε αμφισβητίες και πολίτες που αδιαφορούν για τα μέτρα, δημιουργώντας κίνδυνο για την Δημόσια Υγεία».

Η σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, τις ΚΟΜΥ και την πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους σε Κέντρα Μεταναστών, , γηροκομεία και κέντρα πρόνοιας ενώ έχει ετοιμάσει ενημερωτικό υλικό που θα μοιραστεί με το άνοιγμα των σχολείων σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Τόνισε ακόμη ότι είναι απαραίτητη η ενημέρωση στα σχολεία για την σωστή χρήση της ς και την τήρηση των αποστάσεων και των κανόνων ς.

Ο κ. Αγοραστός ευχαρίστησε τον υφυπουργό Χαρδαλιά και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ για την στενή και επιτυχημένη συνεργασία και τόνισε: «Η ζώσα πραγματικότητα επιβάλλει τη συνεργασία και  τη συνέργεια στη βάση της αλληλοκατανόησης, της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Δεν είναι ώρα να μεμψιμοιρούμε. Είμαστε όλοι ενωμένοι μπροστά στον κοινό, αόρατο εχθρό  και προσπαθούμε ο καθένας για το καλύτερο. Όλοι μαζί δημιουργούμε ένα πλέγμα ενεργειών που δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας στους πολίτες αλλά εφιστούν και την προσοχή, γιατί ο εφησυχασμός είναι επικίνδυνος» πρόσθεσε ο περιφερειάρχης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση