Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Ξεχωριστή η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 5η Athens International Tourism Expo
Ξεχωριστή η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 5η Athens International Tourism Expo

Ξεχωριστή η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 5η Athens International Tourism Expo

Στην τελευταία, για το 2018, τουριστική έκθεση, η Περιφέρεια Θεσσαλίας φρόντισε  να έχει μια ξεχωριστή παρουσία. Σ’ ένα μεγάλο χώρο που είχε τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τους φορείς κι επαγγελματίες της Θεσσαλίας, αναδείχθηκαν οι τουριστικοί προορισμοί της Περιφέρειας   οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την προσβασιμότητα και τον κάθε προορισμό, αλλά και να γευθούν μοναδικά θεσσαλικά προϊόντα από επιχειρήσεις της περιοχής.

 

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε η για τη Θεσσαλία με τίτλο «Destination of Dream», όπου ο Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης  Γιάννης Μπουτίνας παρουσίασε τους ονειρικούς προορισμούς της Θεσσαλίας μπροστά σε 138 hosted byers.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση και παρεμβάσεις – ερωτήσεις από τους byers , οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για προορισμούς όπως τα Μετέωρα , η Σκιάθος αλλά και ο Όλυμπος.

 

Στο χώρο της Θεσσαλίας ο υποδέχθηκε και συζήτησε με εκπροσώπους , αεροπορικών εταιρειών που έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το της Ν. Αγχιάλου.

Επίσης συνάντησε τον εκπρόσωπο της Yandex – τη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στη Ρωσία Derbyshev Mikhail και την εκπρόσωπο του Profi Travel – του πιο δημοφιλούς tourism portal στη Ρωσία για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προβολή της Θεσσαλίας στη ρωσική αγορά.

Τέλος μίλησε με αρκετούς byers κι επισκέπτες παρουσιάζοντας τους προορισμούς και την προσβασιμότητα σ’ αυτούς καθώς και τις ιδιαιτερότητές τους .

Η Greek Tourism Expo έχει εδραιωθεί πλέον στην Ελληνική τουριστική αγορά αλλά έχει γίνει και ευρύτερα γνωστή και στη διεθνή γιατί μέχρι σήμερα έχουν επισκεφθεί την διάφορες τουριστικές εταιρίες από το εξωτερικό.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση