Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Σε τέσσερις τουριστικές εκθέσεις συμμετείχε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας
Σε τέσσερις τουριστικές εκθέσεις συμμετείχε  η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Σε τέσσερις τουριστικές εκθέσεις συμμετείχε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Σε τέσσερις τουριστικές εκθέσεις συμμετείχε τον μήνα Φεβρουάριο η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής της περιοχής για το έτος 2016 και συγκεκριμένα στην ΙΜΤΜ 2016 στο Τελ Αβιβ από 9-10/02, στην HOLIDAY & SPA 2016 στη Σόφια από 11-13/02, στην ITTFA – SAJAM TURIZMA στο Βελιγράδι από 18-21/02 καθώς και στην TTR – Spring Edition στο Βουκουρέστι από 25-28/02.

Η Ένωση συμμετείχε με την παρουσία της στο από κοινού περίπτερο του Δήμου Βόλου με τον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου και τον Δήμο Νοτίου Πηλίου, εκτός από την έκθεση στο Τελ Αβιβ, όπου η συμμετοχή της ήταν στο stand συνεργασίας των Δήμων Βόλου, Ζαγοράς-Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Τόσο στη Βουλγαρία, όσο στη Σερβία και στη Ρουμανία η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας πραγματοποίησε παρουσιάσεις της περιοχής τόσο της χερσαίας Μαγνησίας όσο και των Σποράδων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με όλο το οπτικοακουστικό εξοπλισμό που χρειάζεται προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι προσκεκλημένοι ήταν τουριστικοί πράκτορες της εκάστοτε χώρας, οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον να γνωρίσουν μια καινούρια περιοχή. Επίσης στις παρουσιάσεις συμμετείχαν δημοσιογράφοι που εξειδικεύονται στο τουριστικό ρεπορτάζ.

Στην παρουσίαση αναδείχθηκαν όλα τα «προϊόντα» που μπορούν να κάνουν την περιοχή μας ελκυστικότερη δείχνοντας στους παρόντες πράκτορες τον τρόπο να οργανώσουν τουριστικά πακέτα που δεν αφορούν απλά τη αλλά και τις πολλές δραστηριότητες που μπορούν να προωθήσουν στους πελάτες τους. Επίσης ανακοινώθηκε και η ίδρυση του Οργανισμού Προβολής και Προώθησης του Αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδας και παρουσιάστηκαν όλες οι περιοχές που μπορεί να εξυπηρετήσει το αεροδρόμιο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν γραφεία τα οποία δραστηροποιούνται ήδη στην ευρύτερη περιοχή και έτσι τους δίνεται η ευκαιρία να συνδυάσουν περιοχές στις οποίες δεν είχαν μέχρι τώρα πρόσβαση. Φυσικά το μεγάλο ενδιαφέρον αφορά τον οδικό τουρισμό.

Και πιο συγκεκριμένα, στις παρουσιάσεις στη Σόφια και στο Βουκουρέστι, ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στον θρησκευτικό τουρισμό, καθώς ο συνδυασμός Μετεώρων με τον θρησκευτικό πλούτο της Μαγνησίας αποτελεί κάτι το μοναδικό. Ειδικά στην παρουσίαση που έγινε στο Βουκουρέστι συμμετείχε και εκπρόσωπος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αλμυρού, ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός, ο οποίος παρουσίασε τις μονές και τα μοναστήρια της περιοχής μας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους τουριστικούς πράκτορες. Αντίστοιχα έγιναν επαφές του Αρχιμανδρίτη με το Πατριαρχείο της Ρουμανίας.

Η Ένωση ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τη δημιουργία fam trip στη Μαγνησία και στο τέλος της κάθε παρουσίασης υπήρχε εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους πράκτορες και τους δημοσιογράφους που επιθυμούν να συμμετέχουν στο επικείμενο fam trip. Ήδη αυτή τη στιγμή η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας βρίσκεται σε συννενόηση με γραφείο της Σόφιας αλλά και με γραφείο του Τελ Αβιβ για δημιουργία fam trip το προσεχές διάστημα. Επίσης αναμένεται η συνεργασία για τηλεοπτική παραγωγή (ντοκιμαντέρ) από τη βουλγαρική τηλεόραση. Στο Βουκουρέστι πρόκειται να γίνει μια γαστρονομική βραδιά σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδας, όπου η Ένωση θα παρουσιάσει την περιοχή. Αναμένεται η σχετική ανακοίνωση.

Η κάθε αποστολή σε κάθε έκθεση έδωσε όλο της το «παρών» για να εκπροσωπήσει επάξια την Μαγνησία.

Η γαστρονομική πλαισίωση της εκδήλωσης στο Βελιγράδι έγινε από την ξενοδόχο κα. Πόπη Γιαμάκου, ενώ στην άρτια διοργάνωση της έκθεσης στο Βουκουρέστι συντέλεσε και η Νέας Αγχιάλου, που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Βασίλη Ασδεράκη, για την γαστρονομική πανδαισία που προσέφερε στους επισκέπτες, καθώς βέβαια και το Περιφερειακό Τμήμα Αλμυρού Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση