Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς των Δήμων της Καρδίτσας
Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς των Δήμων της Καρδίτσας

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς των Δήμων της Καρδίτσας

Παρέδωσε η  Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  συγκέντρωσε και παρέδωσε 8 παλέτες με τρόφιμα, , είδη υγιεινής και κουβέρτες για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών των Δήμων της Π.Ε. Καρδίτσας.

Τα είδη  που συγκεντρώθηκαν, προέρχονται από δωρεές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των Μονάδων της Πολεμικής Αεροπορίας, που εδρεύουν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και της Μαγνησίας (110 ΠΜ –  111ΠΜ – ΔΑΚ – ΕΚΑΕ – 1 ο ΑΚΕ – 140 ΣΕΠΗΠ – Μοίρα ΑΤΑ – ΠΜΚ – ΕΛΔΑ/Λάρισας – ΚΜΗ) και της χαλβαδοποιίας Όλυμπος Παπαγιάννη.

Η  μεταφορά έγινε με της μεταφορικής εταιρίας αφοί Ντελόπουλοι.

Την βοήθεια, παρέδωσαν οι αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος, Αθλητισμού και Νεολαίας Νίκος Λιούπας, στον  αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας Κώστα Νούσιο και τον αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πρόνοιας Νίκο Καραγιάννη, για να διανεμηθούν ανάλογα με τις ανάγκες.

Προσφορά αλληλεγγύης στους της επαρχίας  Φαρσάλων

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  συγκέντρωσε και παρέδωσε στο Δήμο Φαρσάλων 7 παλέτες με τρόφιμα, , είδη υγιεινής και κουβέρτες για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών στα χωριά της επαρχίας. Τα είδη  που συγκεντρώθηκαν, προέρχονται από δωρεές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των Μονάδων της Πολεμικής Αεροπορίας, που εδρεύουν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και της Μαγνησίας (110 ΠΜ –  111ΠΜ – ΔΑΚ – ΕΚΑΕ – 1 ο ΑΚΕ – 140 ΣΕΠΗΠ – Μοίρα ΑΤΑ – ΠΜΚ – ΕΛΔΑ/Λάρισας – ΚΜΗ) και της χαλβαδοποιίας Όλυμπος Παπαγιάννη.

Η  μεταφορά έγινε με της μεταφορικής εταιρίας αφοί Ντελόπουλοι.

Την βοήθεια, παρέδωσαν οι αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος, Αθλητισμού και Νεολαίας Νίκος Λιούπας και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων Κώστα Δαμιανό και την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φαρσάλων Θεοδώρα Πρεκατέ.

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/JM849o2FHY… -

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

"Αλιεύοντας" την είδηση