Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Υπό το φόβο της υπερχείλισης ποταμών οι κάτοικοι των Τρικάλων
Υπό το φόβο της υπερχείλισης ποταμών οι κάτοικοι των Τρικάλων

Υπό το φόβο της υπερχείλισης ποταμών οι κάτοικοι των Τρικάλων

Φούσκωσε ο

Συνεχίζεται η έντονη βροχόπτωση στα Τρίκαλα, έχοντας ως συνέπεια το “φούσκωμα” των ποταμών της περιοχής.

Κατολισθήσεις σημειώνονται στην περιοχή της ς και της ς, αλλά σκαπτικά μηχανήματα της Περιφέρειες Θεσσαλίας και των δήμων, καταβάλουν προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και της οδικής κυκλοφορίας.

Στην περιοχή της ς, είναι προς αποκατάσταση στα χωριά, Στουρναρέικα, Πετροχώρι και στα χωριά της διευρυμένης κοινότητας Νεράιδας, όπως ενημέρωσε το μεσημέρι ο Αντιδήμαρχος Πύλης Άρης Τζάνης.

Επίσης έχει φουσκώσει το ποτάμι στην Αθαμανία και επεμβαίνουν εκεί τα μηχανήματα της Περιφέρειας για αποκατάσταση των ζημιών. Στο σημείο βρίσκεται ο ίδιος ο Αεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μηχαλάκης, ο οποίος συντονίζει το έργο.

Όπως βλέπετε και στις του trikalaola.gr, ο ποταμός και ο παραπόταμός του, ο Πορταϊκός, έχουν φουσκώσει απότομα και η στάθμη τους ανεβαίνει συνεχώς. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόβλημα υπερχείλισης, αλλά η βροχόπτωση είναι πολύ έντονη παντού και ιδίως στα ορεινά, οπότε σύντομα θα συμβεί και αυτό…

Σημειώνεται πως έχουν αρχίσει οι εργασίες της ολοκληρωμένης αλημμυρικής θωράκισης πέριξ του Πηνειού, όπως φαίνεται και στις .

Πηγή: thecaller.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση