Βρίσκεστε εδώ:  / ΤΡΙΚΑΛΑ / Ξεκινά η συντήρηση ηλεκτροφωτισμού και σηματοδοτών της Π.Ε. Τρικάλων
Ξεκινά η συντήρηση ηλεκτροφωτισμού και σηματοδοτών της Π.Ε. Τρικάλων

Ξεκινά η συντήρηση ηλεκτροφωτισμού και σηματοδοτών της Π.Ε. Τρικάλων

Υπεγράφη η σύμβαση από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας

 Ένα ακόμη έργο ασφάλειας, αυτό της συντήρησης ηλεκτροφωτισμού – σηματοδοτών οδικού δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, προϋπολογισμού 50.000 , ξεκινά τις αμέσως προσεχείς ημέρες μετά τη σύμβαση που υπέγραψε ο   Κώστας Αγοραστός με τον ανάδοχο του έργου. Το έργο με τίτλο  « φωτεινών σηματοδοτών και φωτιστικών στύλων οδικού δικτύου Π.Ε. Τρικάλων χρηματοδοτείται από το .

Σε του σχετικά με τη χρησιμότητα του έργου ο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπογράψαμε σήμερα τη σύμβαση του έργου συντήρησης ηλεκτροφωτισμού  και σηματοδοτών του οδικού δικτύου Π.Ε. Τρικάλων. Είναι ένα έργο που υλοποιείται με τους περιορισμένους εθνικούς πόρους που διαθέτουμε, παρόλα αυτά η ασφάλεια των πολιτών είναι πάντοτε προτεραιότητά μας. Πρόκειται για παρέμβαση απολύτως απαραίτητη για την μείωση της επικινδυνότητας και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Με τα αυτά ωφελούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς και οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα».

 Η μελέτη του έργου προϋπολογισμού 50.000,00€ συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Τρικάλων. Στο φυσικό αντικείμενο της εργολαβίας περιλαμβάνεται η αποκατάσταση των βλαβών των φωτεινών σηματοδοτών του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Τρικάλων, η βελτίωση της λειτουργίας τους και η τακτική αυτών. Παράλληλα πραγματοποιείται η πλήρης αποκατάσταση της λειτουργίας του κόμβου στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων ( Ράξας) ο οποίος λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων, που έπληξαν την περιοχή βγήκε εκτός λειτουργίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κάτοικοι και επαγγελματίες του Χόρτου προμηθεύονται απινιδωτή #εξωτερικόςαπινιδωτής - https://t.co/NtOuS8Dqsw -

  • Οι Ένοπλες Δυνάμεις στη μάχη των πυρκαγιών: Περιπολίες και με drones #ΑρχαίαΟλυμπία - https://t.co/yUzAoLbO8X -

  • Σύστημα sea track στις παράλιες του νησιού ζητά ο δήμαρχος Σκοπέλου #SeaTrack - https://t.co/19KvHRyF4e -

"Αλιεύοντας" την είδηση