Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Βελτιώνεται ο δρόμος από την Κρύα Βρύση έως τη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας
Βελτιώνεται  ο  δρόμος από την Κρύα Βρύση έως τη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας

Βελτιώνεται ο δρόμος από την Κρύα Βρύση έως τη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας

Ένα νέο έργο στον τομέα της οδικής ασφάλειας ξεκινά η Περιφέρεια ς στην Π.Ε Τρικάλων. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης ς κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου που αφορά στη βελτίωση της οδού από την έως τη Γλυκομηλιά ς με προϋπολογισμό 500.000 (με ΦΠΑ).

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ την επίβλεψη και την κατασκευή του έργου έχει η της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, με περιορισμένη από εθνικούς πόρους, ολοκληρώνουμε ασφάλειας για την επι των ανθρώπινων κοινοτήτων. Με τη συγκεκριμένη εργολαβία, πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες συντήρησης σε οδικούς άξονες, όπου οι υπηρεσίας μας επισήμαναν και φθορές στο λόγω χρήσης, καιρικών φαινομένων, καταπτώσεων κ.α. Μέλημά μας, είναι η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών και η μείωση της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου ευθύνης της Περιφέρειας Θεσσαλίας».

Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση του υπάρχοντος δρόμου από οικισμό Κρύας Βρύσης προς οιακισμό Γλυκομηλιά σε μήκος περίπου 3000 m. Πρόκειται να εκτελεστούν χωματουργικές, οδοστρωσίας, ασφαλτικών καθώς και τεχνικών έργων (τοίχοι αντιστήριξης, επενδεδυμένοι τάφροι, σωληνωτοί οχετοί, στηθαία, κιγκλιδώματα γεφυρών).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση