Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Βελτιώνεται ο δρόμος από την Κρύα Βρύση έως τη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας
Βελτιώνεται  ο  δρόμος από την Κρύα Βρύση έως τη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας

Βελτιώνεται ο δρόμος από την Κρύα Βρύση έως τη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας

Ένα νέο έργο στον τομέα της οδικής ασφάλειας ξεκινά η στην Π.Ε Τρικάλων. Συγκεκριμένα ο κ. Κώστας υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου που αφορά στη βελτίωση της οδού από την έως τη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας με προϋπολογισμό 500.000 (με ΦΠΑ).

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ την επίβλεψη και την κατασκευή του έργου έχει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, με περιορισμένη χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους, ολοκληρώνουμε έργα ασφάλειας για την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Με τη συγκεκριμένη εργολαβία, πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες συντήρησης σε οδικούς άξονες, όπου οι υπηρεσίας μας επισήμαναν και φθορές στο οδόστρωμα λόγω χρήσης, καιρικών φαινομένων, καταπτώσεων κ.α. Μέλημά μας, είναι η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών και η μείωση της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου ευθύνης της Περιφέρειας Θεσσαλίας».

Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση του υπάρχοντος δρόμου από οικισμό Κρύας Βρύσης προς οιακισμό Γλυκομηλιά σε μήκος περίπου 3000 m. Πρόκειται να εκτελεστούν χωματουργικές, οδοστρωσίας, ασφαλτικών καθώς και τεχνικών έργων (τοίχοι αντιστήριξης, επενδεδυμένοι τάφροι, σωληνωτοί οχετοί, στηθαία, κιγκλιδώματα γεφυρών).

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση