Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Συστάσεις Περιφέρειας για έκτακτα καιρικά φαινόμενα στα Τρίκαλα
Συστάσεις  Περιφέρειας  για  έκτακτα καιρικά φαινόμενα στα Τρίκαλα

Συστάσεις Περιφέρειας για έκτακτα καιρικά φαινόμενα στα Τρίκαλα

α μην χρησιμοποιείται το οδικό δίκτυο από Χρυσομιλιά και Καστανιά προς και Τρίκαλα

Με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τις τελευταίες ώρες την , αλλά και το νέο κύμα ς που αναμένεται από αύριο, η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της ς Θεσσαλίας συστήνει στους πολίτες να μην μετακινούνται στο οδικό δίκτυο από Χρυσομιλιά και Καστανιά προς και Τρίκαλα, καθώς η υπερχείλιση των ποταμών έχει καταστήσει την κυκλοφορία ανέφικτη. Στο κομμάτι αυτό η Π.Ε. Τρικάλων σε συν με την Υπηρεσία και την Αστυνομία, απεγκλώβισαν πολίτες όπου απαιτήθηκε.

Επίσης ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε όσους κινούνται στην εθνική οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων λόγω των κατολισθήσεων από τις έντονες βροχοπτώσεις. Αυτή τη στιγμή περίπου 25 μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων επιχειρούν μαζί με οχήματα τις ς Υπηρεσίας, σε όλο το οδικό δίκτυο.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε συντονισμός μεταξύ του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη και των υπηρεσιών της ς, με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα όπου υπήρχε ανάγκη.

Καθώς τα φαινόμενα είναι πρωτόγνωρα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συστήνει στους πολίτες να μην προσπαθούν να διασχίσουν γέφυρες όταν το ύψος του νερού κατάντη είναι μεγάλο, όταν δεν υπάρχει επαρκής ορατότητα, όταν βρέχει και να ενημερώνουν άμεσα την Πυροσβεστική και την Τροχαία, όταν συναντούν τέτοια περιστατικά.

"Αλιεύοντας" την είδηση