Βρίσκεστε εδώ:  / ΤΡΙΚΑΛΑ / Συντήρηση – λειτουργία σηράγγων οδικού δικτύου Ν. Τρικάλων – Έτους 2015 – 2016

Συντήρηση – λειτουργία σηράγγων οδικού δικτύου Ν. Τρικάλων – Έτους 2015 – 2016

Τη σύμβαση για το έργο «Συντήρηση – λειτουργία σηράγγων οδικού δικτύου . Τρικάλων – Έτους 2015 – » προϋπολογισμού 243.540,00 € υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας . Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της .

Όπως τόνισε ο Κώστας : «Μέλημα της αιρετής Περιφέρειας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η της επικινδυνότητας, αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου. Η ασφάλεια των σηράγγων στο της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι ένα ζήτημα για το οποίο η χρηματοδότηση είναι περιορισμένη. Με τις δικές μας δυνάμεις όμωςπροσπαθούμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μην υπάρχουν προβλήματα στη συντήρησή τους».

Αντικείμενο του έργου «Συντήρηση – λειτουργία σηράγγων οδικού δικτύου . Τρικάλων – Έτους 2015 – » προϋπολογισμού 243.540,00 € για και Φ.Π.Α. είναι :

α) η συντήρηση, λειτουργία και η αποκατάσταση των βλαβών όλων των Η-Μ εγκαταστάσεων των σηράγγων που βρίσκονται στο οδικό τμήμα της αρ. 2 πρωτεύουσας επαρχιακής οδού Πύλης – Στουρναρέϊκων – Μεσοχώρας μέχρι την διασταύρωση με την Εθνική Οδό Τρικάλων – Άρτας και στο τμήμα Αρματωλικό – Αγίας Κυριακής ήτοι:

ΘΕΣΗ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΓΚΡΟΠΑ ΥΠΕΧΩΔΕ
ΠΛΑΚΕΣ
ΜΕΣΟΧΩΡΑ
ΑΕΤΟΣ ΔΕΗ
ΠΑΧΤΟΥΡΙΟ ΥΠΕΧΩΔΕ
ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΥΠΕΧΩΔΕ

για να εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων στις σήραγγες, οι οποίες ελέγχονται από τρία ανεξάρτητα κέντρα ελέγχου.

β) η συντήρηση – λειτουργία και η αποκατάσταση των βλαβών όλων των Η-Μ εγκαταστάσεων της Γέφυρας Νέας Πεύκης και των εκατέρωθεν αυτής οδικών τμημάτων μήκους 188,71 & 488,70 μέτρων αντιστοίχως.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανανέωση συνεργασίας ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς #ΓΣΘησέαςΑγριάς - https://t.co/ymnS5snDkP -

  • Ασφαλτόστρωση της οδού Βλάχα-Βροντερό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/enhrih2H9A -

  • Χρηματοδότηση ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης σε Συκούριο και Νίκαια - https://t.co/T09JTFEuVL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση