Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Συνεργασία Δ. Τρικκαίων – Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε)
Συνεργασία Δ. Τρικκαίων – Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε)

Συνεργασία Δ. Τρικκαίων – Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε)

Την αρχή συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Τρικκαίων και την Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε), σηματοδότησε η των δύο πλευρών στα Τρίκαλα. Ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών. Με την ιδιότητα και του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Ελλάδας, ο κ. Παπαστεργίου συζήτησε θέματα σε σχέση με το δημοσιογραφικό επάγγελμα και την κατοχύρωσή του στους , όπως τέθηκαν από τον πρόεδρο της Ένωσης  Δημήτρη Χορταργιά.

Τονίστηκε ο σεβασμός στους ισχύοντες νόμους, αλλά και πρόσθετες βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν προς όφελος και των δύο πλευρών, με γνώμονα την ουσιαστικότερη ενημέρωση των πολιτών.

Η συνεργασία επεκτάθηκε στη διοργάνωση ς με το γραφείο της ΕΕ Στην Ελλάδα την ερχόμενη άνοιξη σε ζητήματα ενημέρωσης και δημοσιογραφικής δεοντολογίας, υπό το πρίσμα και στο φόντο των ψευδών ειδήσεων (fake news).

Τέλος, η αρχή της συνεργασίας επισφραγίστηκε και από συζήτηση σε θέματα ψηφιακών δεδομένων, κυρίως σε επίπεδο ενημέρωσης των πολιτών, είτε από τους είτε από τα ΜΜΕ.

Για τον λόγο αυτόν, μετά τη , έγινε ενημέρωση – παρουσίαση πτυχών του control room του Smart Trikala, από τον δημοσιογράφο, ειδικό σύμβουλο του Δ. Τρικκαίων  Θανάση Μιχαλάκη.

Στη συνάντηση, από την πλευρά της Ένωσης Συντακτών, συμμετείχαν ακόμη, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Πέτρου, ο Γιάννης , ο έφορος  Γιώργος Τσιγκλις, ο ταμίας Κώστας Γκιάστας και το μέλος , ενώ για επαγγελματικούς λόγους απουσίαζε ο Γιώργος Μπανάτσας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση