Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Συνεργασία Δ. Τρικκαίων – Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε)
Συνεργασία Δ. Τρικκαίων – Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε)

Συνεργασία Δ. Τρικκαίων – Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε)

Την αρχή ς ανάμεσα στον Δήμο Τρικκαίων και την , Στ. Ελλάδας και ς (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε), σηματοδότησε η συνάντηση των δύο πλν στα Τρίκαλα. Ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών. Με την ιδιότητα και του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Ελλάδας, ο κ. Παπαστεργίου συζήτησε θέματα σε σχέση με το δημοσιογραφικό επάγγελμα και την κατοχύρωσή του στους ΟΤΑ, όπως τέθηκαν από τον πρόεδρο της Ένωσης  Δημήτρη Χορταργιά.

Τονίστηκε ο σεβασμός στους ισχύοντες νόμους, αλλά και πρόσθετες βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν προς όφελος και των δύο πλν, με γνώμονα την ουσιαστικότερη ενημέρωση των πολιτών.

Η επεκτάθηκε στη διοργάνωση ημερίδας με το γραφείο της Στην Ελλάδα την ερχόμενη άνοιξη σε ζητήματα ενημέρωσης και δημοσιογραφικής δεοντολογίας, υπό το πρίσμα και στο φόντο των ψευδών ειδήσεων (fake news).

Τέλος, η αρχή της συνεργασίας επισφραγίστηκε και από συζήτηση σε θέματα ψηφιακών δεδομένων, κυρίως σε επίπεδο ενημέρωσης των πολιτών, είτε από τους ΟΤΑ είτε από τα ΜΜΕ.

ια τον λόγο αυτόν, μετά τη συνάντηση, έγινε ενημέρωση – παρουσίαση πτυχών του control room του Smart Trikala, από τον δημοσιογράφο, ειδικό σύμβουλο του Δ. Τρικκαίων  Θανάση Μιχαλάκη.

Στη συνάντηση, από την πλευρά της Ένωσης Συντακτών, συμμετείχαν ακόμη, ο αντιπρόεδρος ιώργος Πέτρου, ο γενικός Γιάννης Γιαννακόπουλος, ο έφορος  Γιώργος Τσιγκλιφύσης, ο ταμίας Κώστας Γκιάστας και το μέλος Φώτης Καραγιάννης, ενώ για επαγγελματικούς λόγους απουσίαζε ο Γιώργος Μπανάτσας.

"Αλιεύοντας" την είδηση