Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΤΡΙΚΑΛΑ / Συνάντηση ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε με πρόεδρο ΚΕΔΕ
Συνάντηση ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε με πρόεδρο ΚΕΔΕ

Συνάντηση ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε με πρόεδρο ΚΕΔΕ

Στο πλαίσιο της κοινής συνεδρίασης των Διοικητικών Συμβουλίων της Ένωσης Συντακτών και του Επικουρικού Ταμείου την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, στα Τρίκαλα , πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Τρικαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ  Δημήτρη Παπαστεργίου.

Στη συνάντηση υπήρξε συζήτηση για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την έκδοση διάταξης που εμποδίζει τους ειδικούς συνεργάτες των δήμαρχων να ασφαλιστούν στα δημοσιογραφικά ασφαλιστικά ταμεία (Κύριο και
Επικουρικά).

Ο κ. Παπαστεργίου υποσχέθηκε ότι θα συζητήσει το θέμα, καθώς αντιλήφθηκε την αδικία που υπάρχει προς τους δημοσιογράφους .

Σημειώνεται ότι δια στόματος των πρόεδρων της Ένωσης και του Ταμείου υπήρξαν ευχαριστίες προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, για τη σημαντική βοήθειά του, στο να ψηφιστεί άρθρο σε νόμο που προβλέπει ακόμη μία θέση στους ειδικούς συνεργάτες για δήμους άνω των 20.000 κατοίκων η οποία αφορά δημοσιογράφους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζονται καθημερινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι καθαρισμοί ρεμάτων στη Μαγνησία - https://t.co/jjpA0fgL8o -

  • Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ο Ολυμπιονίκης υποψήφιος πρόεδρος της ΚΟΕ Σπύρος Γιαννιώτης… - https://t.co/9z6BMvFzmh -

  • Ολοκληρώθηκε η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Βελεστίνο - https://t.co/spKAxjSZkB -

"Αλιεύοντας" την είδηση