Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Στηθαία και ρυθμιστικές πινακίδες για το ορεινό δίκτυο των Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στηθαία και ρυθμιστικές πινακίδες για το ορεινό δίκτυο των Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αυξάνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων η μετά από την υπογραφή από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας  Κώστα Αγοραστό, της σύμβασης του έργου “Προμήθεια υλικών για τη βελτίωση της σήμανσης και της ασφάλειας τεχνικών ορεινού δικτύου του . Τρικάλων” προϋπολογισμού 73.800,00 (με ).

Σε του ο   τόνισε τα εξής: «Με προγραμματισμό, ιεράρχηση και , εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την αύξηση του βαθμού της οδικής ασφάλειας στους ς της Θεσσαλίας. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνουμε την ασφαλή της μετακίνησης των ανθρωπίνων κοινοτήτων και της μεταφοράς των εμπορευμάτων».

Με την παρούσα προμήθεια υλικών οδικού εξοπλισμού, προβλέπεται η αντικατάσταση παλαιών και φθαρμένων πληροφοριακών και ρυθμιστικών πινακίδων καθώς επίσης και στηθαίων ασφαλείας ή η τοποθέτηση σε άλλες θέσεις , όπου απαιτείται , σε τμήματα του οδικού δικτύου του νομού Τρικάλων, για την βελτίωση και εξασφάλιση των προϋποθέσεων ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων.

Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία θα επιβλέψει και την κατασκευή του έργου.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση