Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Στην ολοκλήρωση του δρόμου Πρόδρομος – Γένεσι προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην ολοκλήρωση του δρόμου Πρόδρομος – Γένεσι προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην ολο του δρόμου Πρόδρομος – Γένεσι προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Τη σύμβαση κατασκευής του έργου προϋπολογισμού 160.000 , υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας . Το έργο πρόκειται να κατασκευαστεί με πόρους Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Όπως ανέφερε ο κ. : «Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, με περιορισμένη χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους, ολοκληρώνουμε ασφάλειας για την των ανθρώπινων κοινοτήτων. Με τη συγκεκριμένη εργολαβία, βελτιώνουμε και ολοκληρώνουμε τον δρόμο Πρόδρομος – Γένεσι. Μέλημά μας, είναι η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών και η μείωση της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Θεσσαλίας».

Το έργο με τίτλο «Βελτίωση- ασφαλτόστρωση οδού Πρόδρομος – Γένεσι συνεχιζόμενη εργολαβία 2015», αφορά την ολο της οδού από Πρόδρομο προς Γένεσι. Το συνολικό μήκος της οδού ανέρχεται σε 2500m εκ των οποίων έχουν ασφαλτοστρωθεί 1650m. Στο έργο προβλέπονται βελτίωσης του υπολοίπου τμήματος της οδού 850m. Στην οδό θα εκτελεστούν χωματουργικών, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας και ασφαλτικών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση