Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Στην ολοκλήρωση του δρόμου Πρόδρομος – Γένεσι προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην ολοκλήρωση του δρόμου Πρόδρομος – Γένεσι προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην ολοκλήρωση του δρόμου Πρόδρομος – ένεσι προχωρά η Περιφέρει Θεσσλίας. Τη σύμβαση κατασκευής του έργου προϋπολογισμού 160.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης ς Κώστας . Το έργο πρόκειται να κατασκευαστεί με πόρους ΚΑΠ Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Όπως ανέφερε ο κ. : «Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, με περιορισμένη χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους, ολοκληρώνουμε ασφάλειας για την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Με τη συγκεκριμένη εργολαβία, βελτιώνουμε και ολοκληρώνουμε τον δρόμο Πρόδρομος – ένεσι. Μέλημά μας, είναι η ασφαλής των πολιτών και η μείωση της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου της Περιφέρειας ς».

Το έργο με τίτλο «Βελτίωση- ασφαλτόστρωση οδού Πρόδρομος – Γένεσι συνεχιζόμενη εργολαβία 2015», αφορά την ολοκλήρωση της οδού από Πρόδρομο προς Γένεσι. Το συνολικό μήκος της οδού ανέρχεται σε 2500m εκ των οποίων έχουν ασφαλτοστρωθεί 1650m. Στο έργο προβλέπονται εργασίες βελτίωσης του υπολοίπου τμήματος της οδού 850m. Στην οδό θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας και ασφαλτικών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση