Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Στη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της Περιφερεικής Ενότητς Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια ς καθώς ο περιφερειάρχης ς  Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του υ «Βελτίωση αποκατάσταση οδού Χαλίκι – Τρία Ποτάμια – εφ. Αλεξίου – Αρματωλικό, κλάδοι προς Αγ. Παρασκευή, προς Αθαμάνια και προς Παλαιοχώρι αρδικίου» προϋπολογισμού 300.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Το χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και φορέα υλοποίησης την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χ η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει να παράγει έργο και να παρεμβαίνει σε τομείς που αφορούν άμεσα στην ασφάλεια των πολιτών, στη μετακίνηση των ανθρωπίνων κοινοτήτων και στη μεταφορά των εμπορευμάτων. Με τη σύμβαση προϋπολογισμού 300.000 ευρώ που υπογράψαμε, θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στο ορεινό των Τρικάλων, αποκαθιστώντας φθορές που έχει υποστεί είτε από την πολυχρησία, είτε από τις καιρικές συνθήκες».

Αντικείμενο του έργου  είναι εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, σήμανσης, ασφάλειας, οδοστρωσίας και ασφαλτικών καθώς και ερεισμάτων σε τμήματα του ορεινού οδικού δικτύου της αναφερόμενης περιοχής. Η μελέτη  του έργου συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία διενήργησε και τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου και θα επιβλέψει και την κατασκευή του.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση