Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Στη ΔΕΘ ο Μύλος των Ξωτικών
Στη ΔΕΘ ο Μύλος των Ξωτικών

Στη ΔΕΘ ο Μύλος των Ξωτικών

Γι 6η συνεχόμενη χρονιά ο Τρικκίων και η e-Trikala A.E. διοργανώνουν το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο της Ελλάδας.

Φέτος εντυπωσιάζει και ξεκινά το ταξίδι του από την 81η Διεθνή Έκθεση ς!

Ο , αυτά τα 5 χρόνια λειτουργίας του, χάρισε εκατομμύρια χαμόγελα! Με Δωρεάν είσοδο, Δωρεάν δράσεις και αμέτρητες εκπλήξεις καθημερινά, κατέκτησε την κορυφή.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε μια άλλη εποχή!

Η 6η διοργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει και προετοιμάζει ένα ακόμη εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η ανανεωμένη θεματολογία, η αναδιαμόρφωση του υ και η λειτουργία του Μύλου, θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Φέτος ο ανοίγει τις πύλες του στις 26 Νοεμβρίου 2016 και θα λειτουργεί μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2017, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

Με αφετηρία την 81η Διεθνή Έκθεση ς, ο Μύλος των Ξωτικών σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στη χώρα του παραμυθιού, της χαράς και της διασκέδασης!

Το διάστημα 10-18/09/2016, οι φίλοι των Ξωτικών μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση από την φετινή διοργάνωση, με την επίσκεψή τους στο Περίπτερο 2 – stand 37 της 81ης ΔΕΘ, με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση