Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Συντήρηση οδικού δικτύου ορεινών περιοχών των Δήμων Πύλης και Φαρκαδόνας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Συντήρηση  οδικού δικτύου  ορεινών περιοχών των Δήμων Πύλης και Φαρκαδόνας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συντήρηση οδικού δικτύου ορεινών περιοχών των Δήμων Πύλης και Φαρκαδόνας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τη σύμβαση προϋπολογισμού 300.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Στη συντήρηση του οδικού δικτύου των ορεινών περιοχών των Δήμων Πύλης και Φαρκαδόνας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Το έργο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ αφορά σε εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και συντήρησης με την κατασκευή των απαραίτητων τεχνικών σε όλο το της περιοχής Πύλης Φαρκαδόνας αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π. Ε. Τρικάλων.

Συγκεκριμένα πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες χωματουργικών και τεχνικών έργων σε τμήματα που θα υποδειχθούν από ην Υπηρεσία κυρίως για την αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο. Την μελέτη του έργου συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία θα έχει την επίβλεψη της κατασκευής του έργου.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Η σύμβαση αυτή αφορά σε παρεμβάσεις που στοχεύουν στην αύξηση της οδικής ασφάλειας των μετακινήσεων των ανθρωπίνων κοινοτήτων και της μεταφοράς των εμπορευμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Η οδική ασφάλεια βρίσκεται στις προτεραιότητες της Περιφέρειας και για το λόγο αυτό, παρά τη δύσκολη συγκυρία και τους λιγοστούς πόρους για έργα όπως αυτό, φροντίζουμε να παρεμβαίνουμε στοχευμένα όπου κρίνεται απαραίτητο».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση