Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Συνελήφθη Τρικαλινός για πλαστά χαρτονομίσματα
Συνελήφθη Τρικαλινός για πλαστά χαρτονομίσματα

Συνελήφθη Τρικαλινός για πλαστά χαρτονομίσματα

Ένας 43χρονος Τρικαλινός συνελήφθη σήμερα 17-06-2015 το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης () Τρικάλων, κατηγορούμενος για το αμα της παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο που επέβαινε ο 43χρονος, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ειδική κρύπτη του καθίσματος του οδηγού έντεκα πλαστά χαρτονομίσματα των 20 .

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης λίγες ώρες νωρίτερα είχε μεταβεί ως μικροπωλητής αγροτικών προϊόντων σε οικία 82χρονου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, όπου κατά τη μεταξύ τους συναλλαγή έδωσε στον 82χρονο τρία χαρτονομίσματα εκ των οποίων δύο πλαστά των 20 και ένα γνήσιο των 10 ευρώ, ως αντάλλαγμα με γνήσιο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Κατασχέθηκαν συνολικά δεκατρία πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ και το χρηματικό των 265 ευρώ, καθώς και το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο ς παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση