Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Συνελήφθη Τρικαλινός για ληστεία σε περίπτερο στην Καλαμπάκα Τρικάλων
Συνελήφθη Τρικαλινός για ληστεία σε περίπτερο στην Καλαμπάκα Τρικάλων

Συνελήφθη Τρικαλινός για ληστεία σε περίπτερο στην Καλαμπάκα Τρικάλων

Συνελήφθη, χθες 26-07-2015 το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της ς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας () Τρικάλων, ένας 40χρονος Τρικαλινός, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα διέπραξε με την πιστολιού, ληστεία σε περίπτερο στην Τρικάλων.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στην Τρικάλων, άγνωστος δράστης μετέβη σε περίπτερο και αφού απείλησε την 20χρονη υπάλληλο με πιστόλι αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 300 περίπου και άλλα μικροαντικείμενα.

Από την του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων εξακριβώθηκε ότι δράστης της ληστείας είναι ένας 40χρονος, ο οποίος, σε με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς, εντοπίστηκε χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και συνελήφθη.

Σε που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη στην Καλαμπάκα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι replica (απομίμηση) και ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ, τα οποία χρησιμοποίησε ο 40χρονος για τη διάπραξη της ληστείας.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση