Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΤΡΙΚΑΛΑ / Σχολικό διαγωνισμό ζωγραφικής διοργανώνει το Μουσείο Μετεώρων
Σχολικό διαγωνισμό ζωγραφικής διοργανώνει το Μουσείο Μετεώρων

Σχολικό διαγωνισμό ζωγραφικής διοργανώνει το Μουσείο Μετεώρων

Το Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μανιταριών, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο «Μύλο των Ξωτικών» και σε με την Ένωση Τρικαλινών Ζωγράφων, διοργανώνει ομαδικό διαγωνισμό ζωγραφικής για τα σχολεία που επισκέπτονται το “Μύλο”.

Οι όροι του διαγωνισμού είναι οι εξής:

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σχολεία /βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης που επισκέπτονται το «Μύλο των Ξωτικών»
  • Το θέμα του διαγωνισμού είναι τα μανιτάρια. Καλό είναι οι διαγωνιζόμενοι να δουν ένα σχετικό βίντεο, που έχει ετοιμάσει το για τα μανιτάρια, προκειμένου να πάρουν ιδέες για το τους. Το video αυτό θα το βρείτε στη σελίδα του Μουσείου στο : https://www..com/watch?v=5eaETgqsQZE

-Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν τάξεις σχολείων, οι οποίες μπορεί να είναι παραπάνω από μια για κάθε και συμμετέχουν με ένα η κάθεμια.

  • Η δημιουργία του πίνακα γίνεται στο και παραδίδεται κατά την επίσκεψη του σχολείου στο Μύλο και ειδικότερα στο περίπτερο του Μουσείου.

-Όλα τα έργα συγκεντρώνονται και παραδίδονται στην κριτική επιτροπή, που έχει δημιουργήσει η Ένωση Τρικαλινών Ζωγράφων, για την ανάδειξη 2 νικητών.

-Οι τάξεις που αναδείχτηκαν νικήτριες θα λάβουν ως δώρο σχετικά με τα μανιτάρια για τη βιβλιοθήκη τους, ενώ ταυτόχρονα σε κάθε των τάξεων αυτών θα δοθεί ένα μικρό συμβολικό δώρο από το Μουσείο.

  • Όλα τα έργα που συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα εκτεθούν στην αίθουσα «Ασπροπάρης» του Μουσείου από 15/1/2017 έως 15/3/2017

  • Τέλος, όσα σχολεία συμμετέχουν στο διαγωνισμό και προγραμματίζουν ενδεχόμενη επίσκεψη στο Μουσείο θα έχουν έκπτωση 20% στην τιμή του εισιτηρίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

"Αλιεύοντας" την είδηση