Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Σχολικό διαγωνισμό ζωγραφικής διοργανώνει το Μουσείο Μετεώρων
Σχολικό διαγωνισμό ζωγραφικής διοργανώνει το Μουσείο Μετεώρων

Σχολικό διαγωνισμό ζωγραφικής διοργανώνει το Μουσείο Μετεώρων

Το και Μουσείο Μανιταριών, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο «Μύλο των Ξωτικών» και σε με την Ένωση Τρικαλινών Ζωγράφων, διοργανώνει ομαδικό διαγωνισμό ς για τα σχολεία που επισκέπτονται το “Μύλο”.

Οι όροι του διαγωνισμού είναι οι εξής:

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας ς που επισκέπτονται το «Μύλο των Ξωτικών»
  • Το θέμα του διαγωνισμού είναι τα μανιτάρια. Καλό είναι οι διαγωνιζόμενοι να δουν ένα σχετικό βίντεο, που έχει ετοιμάσει το Μουσείο για τα μανιτάρια, προκειμένου να πάρουν ιδέες για το έργο τους. Το video αυτό θα το βρείτε στη σελίδα του Μουσείου στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=5eaETgqsQZE

-Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν τάξεις σχολείων, οι οποίες μπορεί να είναι παραπάνω από μια για κάθε σχολείο και συμμετέχουν με ένα η κάθεμια.

  • Η του πίνακα γίνεται στο σχολείο και παραδίδεται κατά την επίσκεψη του σχολείου στο Μύλο και ειδικότερα στο περίπτερο του Μουσείου.

-Όλα τα έργα συγκεντρώνονται και παραδίδονται στην κριτική επιτροπή, που έχει δημιουργήσει η Ένωση Τρικαλινών Ζωγράφων, για την ανάδειξη 2 νικητών.

-Οι τάξεις που αναδείχτηκαν νικήτριες θα λάβουν ως δώρο σχετικά με τα για τη βιβλιοθήκη τους, ενώ ταυτόχρονα σε κάθε παιδί των τάξεων αυτών θα δοθεί ένα μικρό συμβολικό δώρο από το Μουσείο.

  • Όλα τα έργα που συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα εκτεθούν στην αίθουσα «Ασπροπάρης» του Μουσείου από 15/1/ έως 15/3/

  • Τέλος, όσα σχολεία συμμετέχουν στο διαγωνισμό και προγραμματίζουν ενδεχόμενη επίσκεψη στο Μουσείο θα έχουν έκπτωση 20% στην τιμή του εισιτηρίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση