Βρίσκεστε εδώ:  / ΤΡΙΚΑΛΑ / Προπονητικό Κέντρο στο Βροντερό του Δ. Πύλης
Προπονητικό Κέντρο στο Βροντερό του Δ. Πύλης

Προπονητικό Κέντρο στο Βροντερό του Δ. Πύλης

Αθλητικό έργο με αναπτυξιακή διάσταση

Ένα νέο έργο συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων είναι έτοιμο να δημοπρατηθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, από το Δήμο Πύλης, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρόκειται για το έργο «Κατασκευή Προπονητικού Κέντρου στη θέση Κορπ του Τ.Δ. Βροντερού του Δήμου Πύλης» που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ερωτηθείς για το συγκεκριμένο έργο από δημοσιογράφους τόνισε τα εξής:«Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους ανθρώπους και ειδικότερα νέους της Θεσσαλίας.

Για εμάς ο αθλητισμός αποτελεί μια εκ των προτεραιοτήτων μας και είναι φιλοσοφία ζωής. Εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αυτή προκειμένου να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι υποδομές που θα δώσουν στους νέους ανθρώπους τα απαραίτητα ερεθίσματα για να γυμναστούν.

Το έργο αυτό πέραν της χρησιμότητάς του στηρίζει θέσεις εργασίας και δημιουργεί μόχλευση στην τοπική οικονομία».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Από μέρα σε μέρα το #βούλευμα για την #άδεια στον Δημ. Κουφοντίνα #άδεια #Αθήνα #απόφαση… - https://t.co/fnEw6I7BU4 -

  • #Βόλος: Κακουργηματική δίωξη για την #κλοπή 1,3 εκ. € και 900 χρυσών λιρών #2017 #αδέλφια… - https://t.co/FxH5DoSOQ0 -

  • Επεκτείνεται το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας… - https://t.co/s9U2kkUrX8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση